Merhabalar , bu benim ikinci doğumum ilkindede suyum gelmiş ama açılmam olmadığı için epidural sezaryen olmustum . Yine gece başlayan adet sancısı gibi agrılar beraberinde peceteyle sildikçe gelen pembe bi kan ile geceyi geçirdim sabah kalktığımda suyum gelmeye başlamıştı ( çiş olmadığını ayırt edebiliYorsunuz ) doktoruma yazdım hastaneye gelmemi söyledi direk çantalarımı falan alarak gittim büyük ihtimalle doğum olacaktı . Normal de 39. Haftada alacaktı doktorum ama kızım bekleyemedi 38+4 de geldi . Neyse hastaneye gittim direk açılmam var mı diye baktılar sancı var su geliyor ama açılmam yok . Sabahta kahvaltıda bişeyler yediğim için spinal anesteziyi daha uygun gördü doktorum biraz da acıkmamı bekleyip öğlen 3 gibi ameliyathaneye indim 🥰 belden vurulan iğne asla korkutmasın sizleri normal iğnelerden daha acısız vurulunca bi soguk akıntı hissediyorsunuz sonra ayaklarınız sıcaklasıyor falan . Neyse belden asagı uyuşunca sonta takmaya başladılar acı vs hissetmiyorsunuz . Benim ikinci sezaryen olduğu için idrar torbam yapışmış ve sanırım sonta takılırken ya da doktor bebeğimi karnımdan çıkartırken yapısıklık yüzünden idrar torbamda delik açılmış . Bu olay beni gerçekten çok zorladı başına gelen var mı acaba ? Neyse sezaryen dikişi hariç birde idrar torbama dikiş atılmış halde bebeğimle sağ Salim odama çıktım ilk 2-3 saat dayanılmaz ağrılar cektim epidural olsaydım keşke en azımdan agrım geldikçe düğmeye basar hafifletirdim diye çok vah tüh ettim . Gaz olayını da çözdükten sonra ağırlarım hafifledi yürüdükçe açıldım . 2 gün hastane kaldım ve sontam çıkmadı maalesef , 5.gün sontayı çıkartmak için tekrar hastaneye gittim Sonta çıktıktan sonra dünya varmış dedim ne acım kaldı ne agrım sızım şimdi 8 günlük olduk her şey yolunda çok şükür . Basına böyle bi olay gelen varsa yazabilir mi sizce doktorumun hatası mı yoksa yapısıklık olunca mecburen deliniyor mu . Buraya kadar okuduğunuz için teşekkür ediyorum ❤️