Seliss_61 Selam kızlar adetime 3 gün var, yaklaşık 9 gündür kahverengi lekelenme yaşıyorum. Yerleşme kanamasımıdır nedir diye anlam veremedim. Bugün adete 3 gün kaldı diye after 10 isimli erken testi yaptım direk tek çizgi çıktı atmadım bıraktım öyle 1 saat kadar sonra bakınca gayet koyuya dönmüş 2. Çizgi çıktı ama testte 10 dakika sonrası çıkan sonuçları dikkate almayın da yazıyor. biraz araştırdım böyle olup hamile olanda varmış olmayanda bişey anlamadım adetin geçmesini bekleyeceğim net sonuç için aranızda bilgisi, fikri olan var mı yada yaşayan? Bu arada 1 saat sonra ki test sonucu da bu. https://imgyukle.com/i/YT46z0
Prensees Seliss_61 en iyisi Kan da belli olur canım oyuzden olumsuz Birşey soleyıp senı üzmek ıstemem insallah Vardır 🥰🙏🏽
Betulmtn Seliss_61 3 gün önce ben aynısını yaşadım. Senin gibi acaba dedim. Ama bugün tekrar yaptım o bile çıkmadı 🤷♀️
Bahar2622 Seliss_61 bende ayni markadan yaptım beklesede hiç ikinci cizgi çıkmadı, bence sabah tekrar test yapmalısın ☺ (yinede umitlendirmek istemem)
Mavi87 Seliss_61 canım baya koyu ya ikinci cizgi. Hamilesin bence. Yani ikinci çizgi kuruma çizgisi gibi gözükmüyor
Cansucasalin Genellikle 1 saat sonra çıkan ikinci silik çizginin bir önemli yok derler , genelde ilk 10 dk önemlidir derler ama bu hiç sonradan cıkmısa benzemiyor canım 5 yada 10 dk sonra cıkmıs olabilir mi ? Ve en iyisi kan da cıkar kan ver en temizi
Seliss_61 Cansucasalin öylede düşündüm acaba peşimden hemen mi çıktı diye. Çünkü geçen aylarda iki kez yaptım böyle 1 gün bile geçsehiç böyle olmamıştı .
Cansucasalin Seliss_61 ever canım o yüzden gebelık yüzde 50 olarak var denilebilir peşinden çıkmış olabilir 🐣 inşAllah vardır git bir kan ver yarın bize de haber ver mutlaka ❤️
Cansucasalin Seliss_61 ever canım o yüzden gebelık yüzde 50 olarak var denilebilir peşinden çıkmış olabilir 🐣 inşAllah vardır git bir kan ver yarın bize de haber ver mutlaka ❤️
Seliss_61 Mavi87 Seliss_61 Mavi87 Gamzecinar141119 Cansucasalin Cansucasalin gamzenurbozdere Tuba-27 Aylayla kızlar bekledim adetim gecikecek mi acaba diye bugünle beraber 5 gün gecikti çok ümitlendim ama bugün sonucum geldi negatif 😔 çok ümitlenmiştim, adetim benim hiç gecikmedi hep erken olurdum ama gecikmezdi hiç . Haftaya kadar bekleyeceğim adet olmazsam eğer kadın doğuma gideceğim artık bir adet söktürücü verir heralde
Gamzecinar141119 Bence belli oluyor yani olmasa bu kadar rahat gözükmezdi zaten gidip kan testi ver erken olduğu zaman böyle olabiliyor gidip baktırırsan net cevabını öğrenirsin inşallah vardıe ☺️
Mavi87 Seliss_61 aslında kan tahlili bu zamanlarda korkutuyo insanı hastane vs anlıyorum sizi. Sabahtan idrar testi yapsanız ilk idrarla oda olur aslında. Çizgi çıkarsa tamam kan testi yaptırayım dersin. Merak ettim bende
Seliss_61 Mavi87 hastanenin kalabalığındansa sağlık ocağı daha mantıklı geliyor bana sağlık ocağında kan vereceğim inşallah
2pasaannesi Bu markanın böyle çoğu kişiyi yanılttığını gördüm. Emin olmak için bence sabah ilk idrarla tekrar deneyin. Rabbim gönlünüze göre versin 💙
Fatmakrbg Seliss_61 bende aynı şeyi yaşadım misafirlikteydik dayanamadım testi yaptım tek çizgiydi sonra çantama koydum, eve dönerken eşim sordu yaptın mı ne çıktı diye tek çizgi dedim inanmadı çantamdan çıkardım göstermek için silik bir çizgi vardı hemen hasteneye gidip kan testi yaptırdım şuan 6 aylık hamileyim
Seliss_61 Fatmakrbg ay maşallah bende inşallah yaşarım böyle bende eşimi aradım yapınca negatif çıktı dedim, artık Önümğzdeki aylara bakarız takma kafana demişti içeri giderimki çift çizgi 😂
SevgiKndrms Seliss_61 benimde böyle olmuştu ☺️ 1 saat sonra çıkmıştı ikinci çizgi yanlış gösterdi diye düşündüm iki tane daha test yaptım onlarda aynı şekil oldu sonra bir arkadaşıma yaptırmıştım test onunkinde sadece bir çizgi çıktı , kaç saat geçmesine rağmen. Adetime iki gün kala dayanamayıp kan verdim ve 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim 🥰 şu an 35 haftanın içindeyim
Kaderozy Seliss_61 aynısı benim de başıma geldi kaç saat sonra baktım ikinci çizgi böyle belirgin bilt değildi sadece gölge gibi çıkmıştı adet günüm gelince tekrar yaptım çıktı bu sefer