MelikeKrnz Merhaba annelerimiz yeni doğacak olum için dağıtmak adına hediyelik arıyorum öneriniz veya yaptırdığınız yerler var mı tavsiyelerinizi bekliyorum
Selin2 MelikeKrnz merhabalar ben hediyelik olarak bal kavanozu yaptım çok güzel oldular herkes bayıldı🥰
Seymacvk MelikeKrnz instagramda öznurumsu sayfasında kolonya şişeleri var stickerli kurdelalı süsleniyor onu yaptırdım çokta güzel oldu 😊 birde macromem sayfası var ordan macrome anahtarlık yaptırdım. Çok araştırdım fiyatları en uygun yerler buralardı ve işlerini ciddiyetle yapan iki sayfa
Selin2 MelikeKrnz evet atmak istedim ama nasıl atılıyor fotoğraf hic bilmiyorum yardımcı olursaniz yolluyayım🥰
MelikeKrnz Selin2 ![ Selin2 Yanıtla kısmına bastığınızda altta çıkan simgelerde 8. Sırada resim ekle var oradan yükleyebilirsiniz 🤗
Ztrkgul Ben balon açacak yaptıracağım. https://instagram.com/phsekerannebebek?igshid=7cbmg43fpb8k sayfasindan. Kapi süsü tski yastigi ve cikolatayi burdan yaptırdım yarin alacagim ararim fotoğrafını
MelikeKrnz Selin2 gerçekten güzel olmuş çok farklı fikir ☺️ İnşallah yavrunuzun bahtına o ballar kadar güzel olsun
Selin2 MelikeKrnz Çok teşekkür ederim amin insallah🥰🙏🏻 Rabbim hepimize cenneti vesile eden evlatlar yetiştirmek nasip etsin❣️
haziranin25i MelikeKrnz 1.derece akrabalara anahtarlık yaptırdım geri kalan misafirlerime magnet yaptırdım.. Ben ürünlerden çok memnun kaldım. Dağıtmak ocakta nasip olacak 🤗
ogrencianne35 MelikeKrnz ben çok pahalı şeyler yaptırmayı düşünmüyorum o yüzden magnet tarzı açacaklar yaptırmayı planliyorum bu sayfa da guzel seyler var 💞
S-B-U-A MelikeKrnz bende Yiğenim için suslebeni sayfasından çikolata, anahtarlık, şans Bilekliği siparişi verdim çooook ilgililerde ve çikolatalarının tadı muhteşemdi. Şimdi kendimde çok yeni hamileyim ama kesinlikle zamanı gelince oradan yaptıracağım ❤️
Selin2 Kubraadmr kendim yaptım ben bunları 😌 sadece etiketi bastırdım dışarıya oda etiket.evim sayfasına yaptırmıştım instagramdan😌
ikibebekannesi MelikeKrnz ben ilkinde memnun kalmıştım canım sen de bak istersen instagramda hediyeyedairnevarsa sayfanın adı