Cileklimilkshake34 Mervetekmn nst henüz hiç girmedim . Çok merak ediyorum ama nasıl bişey yaptıklarını 🤯
Zuzua Mervetekmn hastanedeyim . Suan sadece takip. Bse yptiklari yok . Serum antbyotik nst. Dunden beri brdayim. Devlet bide ilk defa geldim. Yapln uygulama nasil yorumda yapamiyorum . Doktrla konusamadm bile. Vizitede agrn varmı dedi yok dedm. Yarin tabrcu edelim dedi bu.
Elis3534 Sırt üstü yatamıyorum midem bulanıyo 😩 yalancı sancılarım başladı ve kasılmalarımda kontrole gidicem çarşamba bakalım nasılmış bu arada 1 ay içinde covid geçirdim gidemedim bie türlü ikinci test vermeden çok merak ediyorum 😀
Melikeakkc melegegebe sırtüstü de yatamıyorum kesiyor hemen nefesimi artık çözümüm duş oldu çok şükür inşallah iyi gelir son zamana kadar
melegegebe Melikeakkc valla beni de kesiyor 5 dklik dinlendirme 🤣 yani olabilir benim ama uyku arasinda olduğu icin o agrilar maalesef oan duş alamam . Anca böyle rahatlamaya çalışıyorum yoksa gün icerisinde bir sorunum yok
Dyetkin Zuzua sıkıntı etme 32 haftadan beri hastanede yatıyorum durduk yere sancım geldi şu an 35. Haftadayım. Gelecek pazartesi serumu kesip doğuma alacaklar seruma rağmen sancım var hala. 36.haftada doğsa da sıkıntı olmaz ciğer geliştiriciyi vurmuşlar sonuçta
Zuzua Dyetkin 37.3 oldum sabah lavaboda akinti geldi ama rengi sari. Genede hemsreye gosterdim . Enfksyon filanda olabilir kendimce ama ilk defa boyle geldi . Odrar tahlilinde az bise vardi crp degeri mi ne 10 du. Herlde enfksyon dedim . Hemsreyede gsterdim suyun gelirde soyle diyo. E zaten bign 11 de cikisim yapilir tahminen hastaneden
Girlpowerbabe Dnacar83 normalmiş bebekler ağırlaştığı için baskı yapıyormuş doktorum doğuma kadar daha da artabilir ve normal demişti☺️
Soydaner Benim de özellikle sabahlarım mide yanması ve bulantısı oluyor. Mide yanmasını bi şekilde hallediyorum ama mide bulantısı için ne yapacağım bilmiyorum. Tükendim cidden bu bulantı olayı beni çok yordu. Rabbim sağlık versin bebeklerimize
Cileklimilkshake34 Soydaner bulantı naparsan yap geçmiyo bence . Bende ara ara hala safra kusuyorum sabahları . Sabahı atlatabilirsem sonrası güzel geçiyo ama her yeni güne acaba kuscammo diye başlıyorum 🤮 yüzüp yüzüp kuyruğuna geldik artık hayırlısıyla geçer bu günlerde diyorum 🤗
Mltyankrngd Cileklimilkshake34 sol tarafıma yatmaktan kemiklerim agrıyor artık bir yere oturduğum zaman kalkmak istemiyorum çünkü yardım almadan kalkamaz oldum ve 1 buçuk yasında oğlum var sürekli oyun oynamak istiyor hayırda dıyemıyorum covid olmaktan korkuyorum doktor kontrolü olmasa dışarı adım atmayacağım. Zaman bir an önce geçsinde sağlıkla kucagımıza alalım insaallah çünkü çocuklu hamilelik aşırı zormuş dinlenmeye vaktim yok oğlum uyusada evi toparlasam die bekliyorum yemek yapayım die bekliyorum ayaklarımı uzatıp dinlenmeyi özledim ama iki çocuklu artık imkansız gibi dinlenmek ama sağlık olsun evlatlarım iyi olsun.
Cileklimilkshake34 Mltyankrngd ahh ben çocuksuz zorlanıyorum çocuklu gebelik nasıl zordur 😢 allah kolaylık versin herşey evlatlarımız için gerçekten 🤲🏻🌸
Cileklimilkshake34 Ilovemybaby bizimde tam uyuma saatlerimizde tekme atmalarımız meshur 😂 Amaa çok hoşuma gidiyo benim uykumu bölüyo olsada 🤩