Asya12 Günleriniz nasıl geçiyor kızlar şikayetleriniz nelerdir🙋🏻♀️ Gün içinde mide bulantısı kusma hep bi uyku hali, bel agrısııı😣
Bilge1234 Asya12 13 haftalığım bel ağrım var ayağıma vuran sol tarafımı kitliyo resmen hareketsiz kalıyorum
Zahire38 Asya12 ay bi bas agrisi bel agrisi yaşayan ben değilmişim allahım sagliklica kucagimiza almak nasip etsin 🤲🤲🤲
TugceG Asya12 vallahi uyku hali ve baş ağrısı hamileliğimi daha ogrenmeden başladı hala devam edıyor usttne 14 aylık kızım var 14 hafty kadar bulantım yoktu son iki üç gündür bulantım pluyor bi kaç sefer iatifra ettim inşallah devam etmez boyle.
Fatma74 Asya12 14+4 olduk Allah’a şükür şu an sadece sürekli uyuma isteği var☺️ Bide arada baş ağrısı tutuyor migren de var bende tetikler diye korkuyorum 😦 Bulantılar filan gitti Allah’a şükür maşAllah diyeyim geri gelmesin☺️ sizlerde benim gibi çabuk atlatırsınız İnşAllah bu bulantılı kusmalı günleri 🤲🏻
ecemiko Hamileliğin ilk zamanlarında hiçbir şey yoktu 12. Haftadan sonra mide bulantıları, kusma isteği, geçmeyen baş ağrılarıyla uğraşıyorum