Ghmmmm Nuray23 cuma günü test yaptım çift çizgiyi gördüm ve hastahaneye gittim 1106 betam çıktı yine bugün kan verdim 2458 çıktı
Nuray23 Ghmmmm sen galiba degil baya baya hamilesiinn🤗🤗🤗🤗🤗 ayy cok sevindim ya masallah masallah. Hayirli ugurlu olsun canim
Nuray23 Ghmmmm yarin doktora git keseyi gorursunuz allah nasip ederse canim😊😊👍 2binin ustune cikmis masallah. Kendine dikkat et bu saatten sonra😂😂 agir is yapma kontrollu hareket et.
Hmdsena2019 Ghmmmm hamile deilm uzun süredir tedavi görüyorum zaten ücretli alinan bişey folikasit Direk almaktansa böyle alayım dedim
Nuray23 Ghmmmm ben adetimden 5 gun once ogrenmistim😁 763 beta ile. 3 4 gun sonra gidince keseyi gormustuk. Hatta ben ovulasyonla ogrenmistim😂😂😂sonra gidip kan vermistim
Ghmmmm Nuray23 canım burda binada ebe var dı demiş 3000 olmayınca göremiyoruz 🙄bende bugün gittim kan verdim öyle çıktı ama aklımda hala deli sorular
Nuray23 Ghmmmm yarina 3bini bile gecer bence 😁 ama tabi sen bilirsin canim. Herseyin hayirlisi insallah
Alismomi _unicorn_ merhaba testleri izi almak isterim benimle birlikte bebek sahibi olmak isteyen bir arkadaşım daha var maddi açıdan ikimizin de durumu pek iyi değil. Testleriniz uğurlu gelir belki gönderirseniz çok sevinirim :)