buketkomurkilic Bebiş odalarınızı aldınızmı alanlar nereden aldı henüz vaktim varken araştırma yapayım🥰
Aynurr16 buketkomurkilic ben burdaki bi dükkandan aldım ama burda çoğu arkadaş dikkatbebekvar sayfasından almış baya indirimli ve kampanyalı ürünler var sende bi bak 💖
Marvegas1 buketkomurkilic 28 haftalık olduk hala bakmadık bile ya şu virüsten çıkamıyorum büyük ihtimalle internetten alıcaz beybici bebe sayfasindan
Haticeyuce31 buketkomurkilic oğlumda 2 sene evvel masko mobilya kentinden almıştım simdi 2. Bebegim olucak nasip olursa birlikte kullanacaklar odalarını 😊
talemom buketkomurkilic canım cinsiyet belli olduktan sonra bence imkanın varsa hemen al çünkü mobilya kokusu hemen gitmiyor havalanır en azından bu arada ben bursada Ayşen bebeden aldım
ags Leyla2020 beşiği park yatak almıştım. Odasına ekstra ikeanın hemnes serisi divanlardan bir de brimnes serisinden dolap aldım. Memnunum☺️
Leyla2020 ags o divani evlenirken de cok begenmistim ama koyacak uygun yerim yoktu☺️ Besik yerine bir sure park yatak mi kullanacaksiniz? Kac yasa kadar idare ediyor park yataklar?
talemom ekrnz canım ben bitane anne yanı beşik aldım sallanan kendi yatak odamda durması için odasına dolap şifoniyer karyola aldım içinde uyku seti felan da var daha birkaç parça bişeyler 6500-7500 arası bişeydi tam net hatırlayamadım 😊
Cancana_ buketkomurkilic hangi model aldiniz bende takip ediyorum nasil mobiyasi saglam mi sunta falan cikar diye korkuyorum
ags Leyla2020 evet☺️ Aslında bu aldığınız park yatağa göre değişiyor sanırım biz bakarken daha ufak boyutları vardı ben 2 yaşına kadar yanımda yakınımda tutma ihtimaline karşı o boyutta bir şey aldım. Büyüklüğüne göre gerekirse 3 yaş bile çok rahat yatar bence bu yatakta☺️