Dua35 Arkadaşlar merhaba Aydın da Medinova hastenesine gidip memnun kalan ya da kalmayan var mı gebelik sürecinde
Nergisim09 Dua35 35 haftalıgızz bende memnunum cok sukur bi sıkıntımız yok doktorum özgür arısoy cok ıı ve ilgili pozitif bı doktor
Mislina1 Dua35 murat erdem ekiz bende orda dusunuyorum dogumu hastalıklardan dolayı eşimin akrabasını sizin doktora dogumu oldu 38 haftada sezeryana almıslar tabı cocuk solunum sıkıntısıyla dogdu ordan kadın dogum devlete yolladılar ordanda iZmire burnunda et baska hastalıklarıda cıktı küvezde kaldı baya Allahım tüm annelere evlatlarını sag saglım kucaklarına almayı nasıp etsın 🙏
ipek-13 Dua35 Burcu hanımdan memnun musunuz nasıl bi doktor bende ona gitmeyi düşünüyorum da ? Sezeryana mı normal doğuma mı yönlendirici ?
Dua35 Mislina1 bende Aydında yeniyim tayin sebebiyle,maalesef çok az seçenek var ,bu doktora öylesine başladım yeni gelmiş zaten ama şuanlık memnunun ilerisi için ne olur bilmiyorum ama endişe var tabi ki siz memnun musunuz doktorunuzdan
Tazeanne0 Bende aydın kadın doğuma gidiyorum mustafa bağcı çok iyi bir doktor kerem tetiğide öneririm çok kibar kadınlara karşı pozitif bir doktor ama doğumumu medinovada yaptırmak isterim devlet hastanesine eşleri almıyorlar o sıkıntı özelde doğumda eşin yanında oluyor 😊 ve hastanenin içine bile almıyorlar devlette erkekleri aslında iyi ama ne bilim oda görsün isterdim ultrasonu
Dua35 Tazeanne0 devlette bende gittim bir doktora ordada kaydım olsun diye ama çok sevemedim siz kimi önerirsiniz?
Dua35 Tazeanne0 evet canım Medinova da eşimde giriyor içeri özel bi süreç hamilelik anne kadar babanın da her anı görmeye hakkı var yani
Tazeanne0 Dua35 dediğim gibi kadın doğum hastanesinde mustafa bağcı çok bilindik bir doktor çok neşeli konuşkan kerem tetik var oda genç bir doktora benziyor kadınlara karşı çok nazik gelen kadınlarda beğeniyor konuştukları için kulak misafiri oluyorum ki bencede öyle başkada bir doktora gitmedim ya sürekli aynı doktoru yakalayamıyorsun çok değişiyor günleri bazen hiçbir doktor gelmiyor bir kişi bakıyor sürekli doktor değişimi oluyor çok stresli özel iyi ama para vermekte istemiyorum çocuğun bir ton şeylerini alıcam daha birde muayene parası bana ağır geliyor ama doğumumu özelde düşünüyorum
Dua35 ipek-13 merhaba ben 6. Haftadan beri gidiyorum çok memnunum ama henüz Doğum konusunu konuşmadık