MervErdo Burcu-2910 içim tam temizlenmemiş kanama yoluyla atmış biraz daha sürseydi ilaç başlatılcaktı ama kesilmişti Allahtan
MervErdo Burcu-2910 yok kalmamış pıhtılar falan oluşmuş bazı kürtaj sonrası olabilir demişti doktor bana denk geldi
Cutepregnant Neslitalha 3 ay korumamızı söylemişti doktorum kontrollerimde,tahlil ve rahim filminde hersey normal çıkınca doktorum folik asite başlamamı önerdi 4. Ayda hamile kaldım. 16+4 oldu su an🥰🥰
Nazmel Burcu-2910 kürtajdan hemen sonra içmek iyi mi ben gecen hafta oldum içeyim mi bi zararı olur mu?
MervErdo Burcu-2910 ben hemen hamile kalmak istemedim açıkçası ha soğan suyu olayını bilmiyodum bilseydim yapardım zaten aşırı zayıftım kanamadan dolayı güçten düşmüştüm toparlayim kendimi öyle bebek düşünürüm diyip erteledim
Mrs-tugce Tam 5 regl sonrası ama bu gecikmeler le 6 ayı geçti tabi 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ cok zor günlerdi her ay kırmızılar görüp bir hafta kendine gelememek Allah kimseyi aratmasın 🤲🤲🤲
Burcu-2910 MervErdo canım bide kürtajdan sonra kanama olduğu için kansızlık oluyor ve ben ayağımda 10 tane çorap ta hep üşüyor öncesinde yoktu