Selimegzoglu Elanur96 örme eşyaları kalın olanlar falan yıkanıyor odası bu hafta gelecek yavaş yavaş yerleşicek bavul odasında bomboş duruyor daha lohusa gecelik alınacak kıyafetler tamam gibi yavaş yavaş internettekiler geliyor örmeler geliyor çok iş var daha ama ben halsiz kalıyorum sırt ağrısı oluyor bebeğim sağlıklı olsun gerisi önemli değil
Eliffk Hayır değil eksikler biter mi 😂 mobilyasının teslim tarihi 3 hafta sonra o yüzden elbiseleri yıkayıp odaya çeki düzen veremiyorum 🙄
aysedemirucar Elhamdülillah 30+0 bugün geriye 70 gün kaldı heyecan dorukta bı yandan hamilelik çok keyifli diyorum bı yandan da bir an önce doğsa da sevsk acaba kime benzick nasıl olck heyecanı … Sanırım şu an önemli olan hersyi tamm insallh aksi bişey cikmazsa
Elanur96 aysedemirucar aynı bendede o duygular var hem cok guzek hemde karnımda kıpırdadıa doğsa sarıp sarmalasam dıyorum 🥰😂
Elanur96 Selimegzoglu oyle canım ya bendede sırt agrısı var magnezyum içinde hafıflıyo daha cok geceleri oluyor ama yatamıyorum resmen ama geccek son zamanlarımız 🥰
akdemirnurcan Ben alışverişi bitirdim koyafetleri yıkıyacam onun fısılda hersey hazır her gün yürüyüş yapıyorum siz doğumu kolaylaştırmak içim neler yapıyorsunuz
Elanur96 akdemirnurcan valla ben yıkadım ütüledim herseyı tamam bıraz aceleciyim sabırsızım 🙈😂 yanı bende yürürşler yapıyorum ve ilerleyen zamanlarda hurma ananas yemegı dusunuyorum
Ebru222 32+5 herşey alındı prima ıslak mendil ve bebek arabası dışında. Yıkama ütüleme henüz yapılmadı hastane çantası hazırlanmadi bakalım ne zaman yapacam ❤️