Havacianne Kızlar iyi akşamlar.. ben bebek arabası alacaktım bi akrabam bende yepyeni var hiç kullanılmadı dedi bugün bi getirdi haşat 🙄 hem uygun hem modern bildiğiniz var mı acaba
Mevreee Havacianne bende bağı nanofold olandan aldım canım rahat kapaniyo çok ağır değil iki yönlü falan filan💕
Lady-pnkk Ben civilimden baston model almayi dusunuyorum 500-600 civari travell sistemler cok agir hantal kullananlar memnun degil
Mbetul Chicco miinimo3 almayı düşünüyorum. Aynı markanın pusetini ikinci el olarak Perşembe gün alacağım inşallah. Bir aparatla arabaya puset takılabiliyor. Arabada uyuyunca uyandırmadan Bebek arabasına koymak açısından çok iyi.
Havacianne Mevreee bi bakayım canım teşekkür ederim ♥️ valla kadına güvendim almadım şimdiye taksitleri bitmişti 😔
umaydurununannesi Havacianne https://www.hepsiburada.com/4-baby-active-travel-sistem-bebek-arabasi-gri-p-HBV00000Q0R8Q?magaza=Lia%20Bebek aldıgım bebek arabasını lınkledım gorseldekıyle aynı geldı kullanmamıza 30 hafta kadsr var gercı ama fıyatı 40 lıra zam gelmıs
Homeless20 Havacianne 1074 tl ye almıştım ben indirimlerden 1300-1500 arası normalde de minicity,joker,baby mall da var kuzum
Duygukocc Havacianne for baby aldım bende gayet uygun ve kullanışlı çift yönlü hafif kolay sürüş instr bakabilirsin gamzeli bebe ismi benim bulunduğum yerde şubesi var şubeden aldım ben ama internet sitesi de var satış yapıyorlar googleden