en de 76 kiloda hamile kaldım şuan 4.ncü aydayız. Üstelik 100 kilodan 69 a yeni düşmüştüm evlendim 7 kilo aldım sonra hamile kalmışım. İnşAllah sanada nasip olur🙏🏼
Kilo
@Buseylmz inşallah
Leylaakcay ilk hamilelik mi ? İlk hamilelikse düşük olması normal, yani ben düşük yaptığımda doktorlar öyle demişti
Leylaakcay bencede engel değil 64 kiloydum evlendiğimde hep bu qralardaydim korona çıktı kilo aldım 73 oldum o ara hamile kalmisim
@melek_03 evet ilk
@2prensesannesi__ maşşallah Saglıkla kucagına al inşallah
Yok canim kasma kendini bende 75le hamile kalmistim kalbi durdu senin gibi sonra tekrar kaldim oda dustu cok sukur 3.ye hamileyim simdi 74le hamile kaldim 25 haftalik olduk 75 kiloyum simdide kiloda almadim
60 küsür ile hamile kaldım bebeğimin kalbi durmuştu şimdi 83le hamile kaldım gayet iyi yavrum çok alakası yok yani
@Gzdsrm maşşallah 🙏 Saglıkla alın kucagınıza
Leylaakcay amin canim rabbim isteyen herkese nasip etsinn😍
Leylaakcay 82 kilo idim 6 haftada 74 e düştüm . Engel değil tabi ama kendi sağlımız için vermeliyiz
Leylaakcay bence verebikiyorsan ver engel değil diyenler var ama bence engel çünkü benim sülalem kilolu ve hepimize de kilo vermemiz gerektigi söyleniyor. Mesela benimde kürtajım oldu birde dış gebeligim hepsi kiloluyken oldu sonra kafamdan hamileliği çıkardım çünkü olmuyordu yani 14 kilo verdim o sırada ve dahada vermeye devam.ediyordum bı öğrendim ki hamileyim aylardır yillardir olmayan olmuştu . Bence hamile kalana kadar ver verebildiğini hem hamilelikte de kolaylık olur senin için canım ☺️
@Gzdsrm Amin 🙏
@vuslatim34 inşallah veririz
@Fndkkrdu ay ne güzel ya Saglıkla kucagına al inşallah canım verebiliriz inşallah
Leylaakcay genel olarak hamileliğe engel olmasa bile kilolu hamile kalmayı tavsiye etmiyo doktorlar 1.68 boyum 68,5 kiloyla hamile kaldım kilolu kalmışsın dedi doktor
@umutbaby kimisi demiyor canım ya benim doktorum bana demedi birde özele gidiyordum