Didem34 Kızlar merhaba bu 2 adet içeren bir fitil, doktorum vermisti biraz akıntım var diye. Daha önce kullanan oldu mu gebelikte yan etkisi falan var mı faydasını gördünz mü? 23. Haftamdaym gende tedirgin oluyorm herseyi kullanırken😔
esengl_ Didem34 yok canım bende her mantar olmamda doktor veriyor üç gün ara ile koyuyorum iki tane zaten ve hemen etkisini gösteriyor çok iyi bir ilaç sürekli de kullanırım Rahat ol🥰
hnrgns Didem34 kesinlikle çok faydalı bir ilaç bir kez kullandım ama hemen etkisini gösterdi çok şükür rahatlıkla kullanin
Babyy1S Didem34 enfeksiyonum o fitil sayesinde geçti benm düzenli kullan mutlaka gece yatarken almaya bak etkisi daha iyi olur hemen geçirir
Didem34 esengl_ öyle mii canmm cok tesekkür ederimm😍😍 herseye tedirgin oluyor insan ilk gebelik olunca bilincsizlik oluyor 🙈
Nuurrmom esengl_ hamileliginizin kaçıncı haftasından beri var? Ve şuan kaçıncı haftanizdasiniz? Bende de vargeçmiyor ondan soruyorum. Bir de sürekli kullanıyorum derken ne sıklıkla mesela kullandiniz
Didem34 esengl_ azönce attımm ittirmeme ragmen genede geri geliyo ne gıcık bise kayıyo en son vazgectm kaldı oracıkta artk ya off 😂😂😂
Didem34 Nuurrmom ben ilk kez kullanıcam biraz akıntım var o yuzden. Daha önce hic kullanmadm skür insallh bundan sonrası icinde gerek kalmaz.
esengl_ Didem34 😂😂 itebildigin kadar it yat hemen kalkma birde sık şeyini çıkmasın o zaman geri gider o😂😂😂
Hakanrabia İki kez kullandım ikinci de işe yaradı sanırım etkili ve zararsız diyorlar antibiyotik ten iyidiri diye düşünüyorum,. Düzgün köyün yoksa ise yaramıyor kızlar itin itebildiginiz kadar ve yatmadan koyun
Didem34 esengl_ hahahah tamam canm diğerini öyle deniycem😍😍🤣🤣🤣 simdi birini pazartesi aksamı attm. Diğerinide persembe aksamı mı cuma mı atıcam😂😂
Ates2020 Didem34 ben kullandım yan etkisi yok mantarı da hemen geçiriyor kullanın mantar dağılırsa daha tehlikeli