Merhabaa annelerrr bende doğurdum kızıma kavuştum bugün 7 Aralık saat 14:06 da 💜🥳 burada çok doğum hikayesi okudum hamileliğim boyunca ve normal doğum çok yapmak istiyordum çok cesaretlenmiştim korkmuyordum artık son haftalarım geçmek bilmez olduuu hep diyordum ki gelsin artık şu sancılarımm bir an önce kavuşayım kızıma çok sabırsızlanıyordum bilmem bu kadar çok istedim diye mi normal doğum yapamadım acaba 🤭
neyse cuma gecesi saat 5 gibi benim nişanım geldi tuvalate kalktım bi baktım akıntı sümüksü pembe biraz kanlık bekliyordum zaten artık dedim iyi şükürler olsun artık sancım da gelir doğururum bugün yarın sonra sancılarım geldi 5 buçuk gibi başladı hafif hafif adet ağrısı gibi karnımın altında ama biraz fazlası tabi anlıyor insan sürelerine baktım 10 dakika da bir geliyordu doktorum da 2-3 dakikaya düşmeden gelmene gerek yok evde karşıyabilirsin sancılarını sıklaşana kadar dedi o kadar şiddetli de çekmiyordum o gece sabah 9 a kadar düzenli olarak geldi 10 dakika da tabi uyuyamıyorum hiç sonra bir baktım ben uyumuşum sancılar süresi uzamış 30-40 dakika da bir anca geliyordu şiddeti de azaldı doktoruma mesaj attım olabilir böyle evde bekleyelim sıklaşmasını dedi tamam dedim çıktık eşimle yürüyüş yaptık bahçede merdiven inip çıktım pilates topunda hareketler yaptım akşam yemeği hazırladık yedik birlikte sonra saat oldu 11 tekrar başladı sancılar bu sefer daha şiddetliydiii dakika tutmaya başladım yine geliyordu 10 dakika da bir sabah 8 e kadar çektim o sancıyı eşimle birlikte bana destek oldu belimi ovdu duş aldırdı artık 5 dakikaya düşmüştü hazırlandık ve hastaneye gittik hemen hasteneye geldik nst sancılarım çıkıyor 80-90 larda sonra açılmama bakmak için doktorum geldi baktı ve ne dese iyi açılman hiç yok rahim hala arkaya dönük öne dönmemiş doğum başlamamış dedi yatış yapsam daha zor burda evinde beklemeye devam et dedi sonra biz tekrar evimize gittik kahvaltı yaptık derken gündüz sancılarımın süresi uzuyordu gerçekten öğlen gibi biraz uyumuşum hatta yine gece uyuyamayınca öyle öyle derken akşam saat 9 gibi sancılar gelmeye başladı tekrardan çok çok şiddetliydi artık ağlıyordum her geldiğimde 40-45 saniye kadar sürüyordu 10 dakika arayla başladı 7 ye düştü sonra 5 e sonra 3 dakikada bir gelmeye başladı artık çok yorulmuştum uykusuzluk halsizlik sancılar geldiğindeki kasılmalarım heryerim ağrıyordu dayanamayacağım artık gidelim dedim eşime saat 5 de çıktık evden hastaneye geldik önce Çatı muayenesi yapıldı ebe tarafından bekliyorum ki açılman var olmuş 3-5 cm demesini bana yine yokmuş açılma 1 parmağım anca giriyor dar dedi doktor 8 de gelecek o muayene etsin birde ona göre karar veririz napacağımıza dedi o kadar moralim bozuldu ki artık yeter dedim sezeryan olayım dayanamam hiç açılma yokmuş çünkü doktorum geldi muayene etti ve aynı gerçekten hiç açılmamış istersen bebeği de fazla riske atmayalım dedi böyle durumlar olabiliyor bu sancılarınla açılma olmadıysa daha da olmaz gibi gözüküyor dedi ben zaten ağlıyordum yorgunluktan ve halsizlikten tamam dedim yatış yapıldı2 ye kadar daha bakalım takip edelim sonra artık alırız bebeği dedi tamam dedim 1:30 a kadar yine sancı çektim tekrar muayene oldum sonuç aynı yapacak bişey yok boşuna seni de yormayalım dedi doktorum ve saat 14:00 ameliyathaneye girdim biraz tedirgin oldum hiç öyle sezeryan düşüncem olmadığı için titriyordu her yerim
Ameliyathanede sürekli sakin ol tamam şimdi geçecek bitecek herşey diye herkes teselli ediyordu o kadar iyiydi ki herkes çok neşeli bana spinal uyguladılar çok hafif Bir acı sancıların yanında hiç birşey ben sadece sondayı sevmedim 👎🏼 sonra doktor başımda dedi ki nasılsın iyi misin şuanda çığlık atman gerekiyordu falan dedi konuşturuyor beni meğer kesmiş çocuğun çıkmasına 1 kalmış dakika sonra bi ağlama sesi o an o kadar duygulu bir an ki gözyaşlarımı zaten tutamıyordum bi ağlamaya başladım gösterdiler bebişimmmi o kadar güzel ve tatlıydı ki tontişim benim 3.580 gr doğdu güzel kızım hemen giyindirip getirdiler yanağıma koydular bir öptümmmm bir kokladımmm o kadar güzel bebek kokuyordu ki her acı geçiyor o anda sonrasında 10 dakika sonra bende çıktım odama geldim bebeğimi emzirdimmm şuannda yanımda uyuyor mışıl mışıl sakin bebeğim benim canım kızım Allah herkesi bir avazda kavuştursun bebeğine herşeyin hayırlısı gerçekten nasibim böyleymiş biraz ağrım var uyuşukluğum geçtiği için onda da ağrı kesici yapıyorlar az sonra yürütmek için hemşireler gelecek inşallah çabuçak ayaklanır iyileşirim 🥰🥰🥰🥰
tavsiyem şuu ki kendinizi şartlamayın gerçekten Allah ne yazdıysa o oluyor gerçekten çok şükür öyle de böyle de doğuyor ve anne oluyorsunuz 😍😍🥰🥰 hepinize iyi akşamlar diliyorum biraz uzun oldu kusura bakmayın 🤭💜💜