Hafizimm Rmys11 Ben de yaşadim bu durumu arkadaşım, kalp atışı oluşmadı ve düşük yaptim kürtaj oldum. 2 ay olacak yakında doktor 3 ay süre vermişti.
Hafizimm Rmys11 amin cok teşekkür ederim Allah razı olsun. Sizin ne kadar süre sonra tekrar gebeliğiniz oldu ? Ben de düşünüyorum ama korkuyorum yine aynisi olursa diye.
Aylin8ozan Benımde ılk gebelııgımde gelışmemıştı kurtaj oldum bıraz zaman gectıkten sonra bıdaha hamıleyım ve 34+3 gunluguz ogluşumla beklıyoruz 🥰😍
Rmys11 Aylin8ozan ya maşallah ne güzel sağlıkla da kucağınıza alın inşallah 🤗 bana da dua eder misiniz lütfen bu sefer herşey sağlıkla ilerlesin ve kucağıma alayım inşallah
34_21_23 Rmys11 ilk Gebeliğim 6. Haftada kürtajla sonlandı. Kalp atışını hiç duymadım. Şimdi 13+3 günlük hamileyim. Hamd olsun rabbime şimdiye kadar herhangi bi sıkıntı yaşamadık
Rmys11 34_21_23 maşallah inşallahta hiç yaşamazsınız bende bugün kesemizi gördüm ama sürekli diken üstündeyim kötü bişey olur mu diye
34_21_23 Rmys11 bende öyleydim ama 3 ayı atlatınca bir nebze rahatlıyor insan. Bol dua edin kuranı Kerim biliyorsanız mümkün olduğunca okuyun Yasin okuyun ben elimden geleni yapıp dua mı eksik etmedim. Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın
LeylaKrlll Benim de ilk gebeliğim düşük oldu hiç kalp atışı oluşmamıştı zor bir süreç sonrası 7 ay sonra oldu çok şükür iyi ilerledik şuan 26 haftalığız 🥰
Rmys11 Hafizimm ben kendim bi süre düşünmedim sonra pıhtılaşmatesi yaptıdık 3 ay onu bekledik toplam 6 ay sonra falan oldu
babyberry Mommomy ben de 9.haftamda kaybettim ve 4 ay sonra hamileyim bugün keseyi gördük o kadar umut oldu ki bu cevabınız bana çok tedirginim aynı şeyleri yaşayacağımdan çok korkuyorum siz kendinizi nasıl rahatlattınız bu arada tüm kalbimle sağ Salim kucaklayın bebeğinizi🙏🏼
Minik16 Rmys11 merhaba , benimde aynı sizin gibi olmuştu ilk gebeliğim şimdi çok şükür sağlıklı güzel giden bir gebeliğim var 29. Haftamızdayım sizde güzel düşünün güzel olsun sağlıkla kucağımıza alalım inşallah hepimiz🤲🏻🧿
Gzdsrm Korkma canim benim 1 kalp durmasi sonucu kurtajim 1 dusugum var simdi yine hamileyim cok sukur 25 haftalik olduk oglusumla rabbim sag salim saglikli bi sekilde kucagimiza almayi isteyenlerede tez zamanda hamis kalmayi nasip etsin 😍
GizemY95 Rmys11 ben varim canim. Ilk gebeligim dusuk oldu kurtaj oldum ve 2 ay sonra hamile kaldim suan 37.haftamizdayiz cok sukur bi sorun yasamadik insallahta yasamayiz da artik 😊