Okaanipek Kızlar bugün sezeryan ile Doğum yaptım göğüs ucum hiç yok sürekli deniyorum ama bebek bir türlü tutamıyor tuttuğunda da zaten süt gelmiyor henüz sütüm hiç yok gibi sıktığımda damla damla geliyor ne yapmam lazım sütümün gelip emmesi için 😕
Naaz Okaanipek silikon göğüs ucu al canim başlarda onunla emzirebilirsin.hem sütünde artar emdikçe Birde enjektörle göğüs çıkarma tekniği var netten arastirip yapabilirsiniz.
Kadze Okaanipek bnmde göğüs ucum küçüktü doğumdan ciksr çıkmaz annemle teyzem bebeği tutturdu bı şekilde sonra emme refleksi oldu heralde küçükte olsa tuttu emdi sonrasında da hep emdi ins çabucak alır memeyi emmeden de süt artimi biraz zor oluyor bol su ve süt artırıcı humana çayı içmiştim ben birde
Okaanipek Naaz evet enjektörü denedim uğraşıyorum tutuyor benek ama sanki hiç süt gelmiyor gibi ağlıyor
Naaz Okaanipek az geliyorsa ondandır ama zamanla çoğalır bol su bide süt artıran çaylardan deneyin. sağlıkla büyütün bebisinizi
aysedemirucar Genelde banyo sonrası vücut rahatladıgi için geliyor imkanınız varsa sıcak bir duş alın istersenz