meltemm Kızlarrr 24 haftalık oldum ve karnım da ağrı var böyle olan var mı normal mi cevap verir misiniz
Sahikaklc meltemm kanaman yoksa kontrollerinde doktorun herhangi bir sorun gormediyse muhtemelen rahmin buyudugundendir canim ya da yorduysan kendini ondandir dinlen uzan cok yorma kendini
meltemm Sahikaklc kanamam yok canım çok şükür ama korktm bian rahim büyüdüğünde böyle ağrı mı yapıyor
Sahikaklc meltemm bende 25 haftaligim ara ara hala alt karnimda agrim oluyor cok siddetli degil cokta uzun surmeyen
meltemm Sahikaklc Canm doktor kontrolüne gittin mi bu şilayetten dolayı ben şimdi acilen ttim USG de bebek iyi dedi ben ağrı neden deyince alttan muayene istedi kabul etmedim
Cansummm Benimde göbek deliğimin hizasında sızı şeklinde hafif ağrım var hani karın ağrısı gibi değil de iğne yapılır yeri acır o şekilde nedenini bilemedim ama tedirgin oldum 21 haftalığım bu arada
meltemm Cansummm Bende korkuyordum acilen gittim şimdi bebek iyi dedi ağrı neden deyince alttan muayenes istedi kabul etmdm yarın kendi doktoruma gidecem canm