Merhaba güzel anneler ve anne adayları.. Vaadim vardı bu postu açacağıma dair ve nasip bugüneymiş.Kısaca hikayemden bahsetmek istiyorum🙈Temmuz ayında bende sizler gibi anne adayı olduğumu öğrenmiştim ve malesef mutlululuğum kısa sürdü. En başından itibaren beta hcg değerim bir düştü bir arttı doktorum sağlıksız gebelikten şüphelendi ama ona rağmen zamanla hem kesemiz hem bebeğimiz oluşmuştu. Ancak kalp atışını duyamayıp 10. Haftada kendiliğimden düşük yaptım ve ertesi gün yine de tedbir maksatlı kürtaja aldılar. Yaşayan tüm anne adaylarımız bilirki sonrasında her ne kadar iyiyiz desek de insanın içi fazlasıyla buruk oluyor ve emin olun burdaki sizin yazılarınız sayenizde daha rahat atlattım o dönemi. Bu hikayemin hüzünlü kısmıydı. Ve şimdi de umutlu kısma geçmek istiyorum. Kürtajdan sonra bir adet korunup bebek istemeye devam ettim ve toplam iki adet sonrası hayali bir çizgide olsa az önce erken gebelik testinde çift çizgiyi gördüm çok şükür :) Normalde çok rahattım ama son bir haftadır sabırsızlandım çünkü bazı belirtilerim vardı ve kalbim ısrarla hamilesin diyordu :) ve çift çizgiyi gördüğüm an artık bende burda post açıp bu süreci sizlerle paylaşacağıma dair söz vermiştim kendime:) ve çok şükür oldu:) nolur dualarınızda beni de unutmayın bu defa bebeğimi sağlıkla kucağıma almak nasip olsun inşaAllah..Tavsiyelerinize de her zaman açığım.. ve siz güzel hamileler ve anne olmayı her gün dileyen isteyen anne adayları nolur dua etmekten istemekten vazgeçmeyin Rabbim en kısa sürede bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..