Imren3232 urazaslan 25+4 um benimde kasiklarimda ara ara oluyo genişlemeden dolayı normal sanirim🤰🧚♀️
Hanz urazaslan 27 haftalığım zonklama oluyor aile hekimimde doğum uzmanıymış ona sordum baskı yapıyor büyüdükçe dedi
Nurdaaann urazaslan bende 25 haftadayım bugün kontrolüm vardı bunlar yalancı sancılarmış böyle olduğunda korkmamı ve dinlenmem gerektiğini söyledi doktorum
Seher- 24.haftamdayım bende çok yaşıyorum aynı sıkıntıyı özellikle vajinada iğne gibi batma ve zonklama olayını sanırım genişlemeye bağlı olarak damarlardan gelen bir durum herhangi bir sorun olduğunu düşünmüyorum 🙏🏻
4894mercimek Seher- aynısını yaşıyorum 24 hafta vajinamda cız ediyor günde bir kaç kez korkar oldum normaldir dimi
G92 Bende de var ağrılar, özellikle bilgisayarda çok oturduğumda oluyor, ayağa kalkmada biraz zorlanıyorum
alininannesii Imren3232 bizim günümüz aynı sizle ben de 25+4 üm 😁 ağrılar bende de benzer genişlemeden dolayı oluyormuş özellikle ilk gebelikte
babymam0304 Benimde zonklama ve bacak ve vajina arama kramp girio. Carsamba kontrolüm var. Bakalım ne diyecek doktorum
Seher- 4894mercimek normal korkmanızı gerektirecek bir durum yok deniliyor dediğim gibi damarlar genişlemeden dolayı kasılıyor ister istemez bizlerde hissediyoruz çok uzun süreli olmadığı sürece korkmana gerek yok 🤗
4894mercimek 24 haftalığım vajinamda iğne batması küçük küçük zonklama kızlar korkuyorum bende ama sizin yazdıklarınızı görünce biraz rahatladım
pitircik2021 urazaslan 25.haftadayım. Ayakları genelde vajinam da oluyor orada atıyor pıt pıt diye. Bize arada zonklama oluyor tabi buna bağlı olarak. Doktor kontrolüme on gün var bende endişelenmeye başladım bu duruma
Anneolmak07 pitircik2021 Tam vajinanın üstünde tık tık atıyor .Doktor çok normal dedi endişelenilecek birşey yokmuş için rahat olsun☺️
AyGC Kızlar merhaba 26 haftalığım ve karnımın sağ üst kısmına şiddetli ağrı girdi ve korkuyorum 😞😞 nedir bu böyle
pitircik2021 AyGC canım kısa süreliyle kramp gibi önemli değil ama uzun sürerse git bence bi acile. Benim karın ağrım oldu 3 saat geçmemişti gitmiştim. Sorun çıkmadı ama içim rahatladı en azından sonra magnezyum verdi doktor. Magnezyum kullanmıyorsan ondan olabilir
Neslicavusoglu AyGC bndede o haftalarda çok ayakta kalınca göbek deliğimin sağına ağrı vuruyodu. Doktora sorduğumda karnında büyüyo artık çok normal demişti. Eğer dinlendiğinizde geçmiyorsa o zaman doktora başvurun. Yoksa kasık ağrısı karın ağrısı batmalar çok normal büyümeye bağlı
4894mercimek Seher- allah razı olsun valla çok kafama takıyorum çok zor bi gebelik geçiriyorum 1 tane düştüğüm var en başından beri kanamalı ağrılı geçince kendimi çok dinler oldum hetşeyi takar oldum 😇