Kızlar öncelikle merhaba ;
Bende birgün burada doğum hikayemi anlatır mıyım diye beklerken şuan 11 günlük olduk bile . Öncelikle öyle zor bir gebelik geçirmedim çok kilo da almadım ve hareketli bir hamilelik geçirdim kendimde kiloluydum herkes hamilelik döneminde ne yapacaksın dikkat et böyle adım bile atamazsın diyorlardı fakat ben tam tersi hamilelikte once 7 kilo verdim son ayım da kilo almaya başladım kimsenin ne dediğini umursamayin o yüzden geçeyim doğum hikayeme 37+1 günlük olmuştum son haftalarda bel ağrısı çektim ara ara belimde sancı oluyordu o akşam da normal yine bi kaç ağrım oldu eşim gececi işteydi daha sonra ben yattım uyudum sabah 7 de belimde ağrıyla uyandım pijamamda ıslaklık vardı kalktım üzerimi değiştirip tuvalete gittim gittiğimde nişanım geldi ve damla damla suyum gelmeye devam ediyodu daha sonra eşimi aradım ağrılarımın olduğunu söyledim o da çıkması yakındı zaten sonra ılık bi duş aldım doğum olabileceği ihtimali üzerinde durup kendimi panik etmemeye çalıştım o gün normalde doktor kontrolüm vardı fakat beklemek istemedim çantalarim falan hazırdı zaten sancılarım 5 dkkada bir gelmeye başlamıştı öyle böyle derken saat 8 buçuk oldu eşim geldi eşyaları da alip hastaneye gittik devlette doğum yaptım bu arada beni direk doğumhaneye gittim zaten muayene olduğumda 7 cm açıklık vardı suyum tamamen geldi nstye falan bağlandim direk doğuma aldilar daha sonra ayakta 10 buçuğa kadar sancı çektim ebe sürekli ıkınmam gerektiğini söyledi fakat o anki acıyla ne kadar ıkındığımı hissedemediğim için biraz sürdü daha sonra çatıya alındım fakat yorulmuştum ve bayılcak gibi hissediyordum ebeye bunu söyledim ve 4 5 tane ebe 3 tane doktor hepsi başıma geldiler iki tanesi karnima abanacaklarını var gücümle ıkınmamı soylediler bi kerede olmadı tabi ebe saçlarını gördüğünü bi kerede ıkınmam gerektiğini söyledi ve o an tekrar karnıma abanacaklarını söylediler 3 diyince var gücümle ıkındım ve gözlerim bi an karardı saat tam 11:17 içimden geçtiğini hissettim ve ağlama sesi gözümü açtığımda oğlum karnımın içinde değil üzerindeydi o an ki duygu tarif edilemez sonra gobek kordonu kesildi falan bebeğimi kucağıma verdiler dünyalar benim oldu Rabbime şükürler olsun sağlıklı kucağıma almıştım daha sonra çok az bi kesik atılmış ben o aciyla hissetmedim dikerken hissettim daha sonra bebeğimi emzirdim sütüm hemen geldi şükürler olsun oğlum da şapur şupur ediyordu zaten 🥰🥰 daha sonra teyzem geldi üzerimi giyindim ve servise alindim eşim kaynanam kayınpederim babam hepsi kapidaydi bi gece hastanede kaldım ertesi gün çıktım iyiydim sadece otururken dikislerimden dolayı zorlanıyordum daha sonra 2 gün sonra bebegimin kontrolü vardı surekli emzirmeme rağmen sarılığı çıktı hastaneye yatmak zorunda kaldı sürekli sütümü sağıp götürdüm tabi eve geldigimde heryer onun kokusu ev bomboş gibi geldi 4 gün hastanede kaldı özletti kendini ama şükürler olsun çıktık evimizdeyiz bugün 11 günlük olduk bile işte böyle biraz uzun oldu ama sormak istediğiniz birşey olursa seve seve cevaplarım hayırlı akşamlar 🤲🙏🙏