Pkosendrom Kızlar 18+3 üm ilk defa bu aksam bi ağrı hissettim. Markete gitmiştim bugün biraz yoruldum eğil kalk reyonlar arasi sonra 15 dk yürüme mesafesi evime geldim yemek hazirladim simdi oturdum yemek yerken agrıyı hissettim normal midir boyle zonk zonk
annevehamile11 Pkosendrom enfeksiyon olabilir yada bebek aşapıdaysa oluyor. Aynı durumu yaşıyorum hala 28 haftalığım. Gün içinde dinlenince ayaklarımı yüksekte tutunca geçiyor
DaisyMom Pkosendrom ilerleyen zamanlarda daha cok agricaktir canim.Daha sonra cati agrin felan da olur.Bende 20. Haftada basladi.Simdi 10 dk ayakta dursam bitiyorum.Kendine cok yuklenme bu kadar dolasma olur mu.Ne kadar dinlenirsen o kadar iyi.
Tdof26 Pkosendrom bende dün gece korktum uyuyamadım resmen sonra geçti allahtan hem ağrım vardı hemde böyle pıt diye çocuk çıkcakmış gibi bir his bilmiyorum neden 🤷🏻♀️
Pkosendrom annevehamile11 ayaklarimi hafif yüksekte tutuyorum suan. Doktoruma da yazdim teşekkür ederim cevap verdiğiniz için 🥰
Eerrennn_ annevehamile11 ayaklar nasıl üstte tutuluyor onu anlamadım, ben bir yastık koydum ayagımın altına ama 25 hafta olunca artık sırt üstü fazla duramıyorum. Siz nasıl uyguluyorsunz acaba
annevehamile11 Eerrennn_ aynen bende öyle yapıyorum canım biraz nefes almakta sıkıntı oluyor öyle ama 2 3 dakika da olsa yetiyor yoks ayaklarım şişiyor hemen fazla ayakta durmaktan
4894mercimek DaisyMom vajinamda böyle cız oluyor günde bir veya iki kere dikkat ediyorum yorulduğum günlerde 23 haftalığım normal mi canım 😧 çok korkuyorum
alininannesiiiii Aynı durum bende de var vajinamda ağrı oluyor 26+3 teyiz idrar yolumda enfeksiyon çıktı ondan mı ağrıyor acaba yoksa çatıda açılmamı oluyor bilemedim zonklama var orda
DaisyMom 4894mercimek normal canim ben 10 dk ayakta durayim bazen belimle vajina ikisi bir agriyor o zaman zonkluyor.Boyle olunca yorulmamak gerekiyor.Ben birtek yemek yapiyorum.Baska bir ise giremiyorum.Bugun mesela hastaneye gittim bi iki eksik alayim dedim suan cok kotuyum 3 gune ancak diner agrilarim.Hic bir sekilde hareket edemiyorum.Desteksiz bile donemiyorum o derece.Ama cogumuzda inan oluyor.Rahmine baski hissetmedigin surece sikinti yok.Yani bebek itekleme hissi gibi.Bunlara dikkat etmelisin cok yorma kendini.Mumkunse birsey yapma.Magnezyum alabilirsin o biraz olsa hafifletiyor.Ben magvital iciyorum.
alininannesiiiii Eerrennn_ evet gözüktük sadece bol su iç dedi günde 3 litre su içiyorum inşallah çabuk atlatırız