Zeynepberenbatuhan7 Arifcaninannesi benim öyle bi sıkıntım olmadı daha vallahi herşey de yiyorum ilk zamandan beridir de erkek hissediyorum bakalım yarın öğrenebilecek miyim 😂
Arifcaninannesi Zeynepberenbatuhan7 cnm öğrenince yaz lütfen bekliyorum bende oğlumu 12 de öğrendim şimdiki bebeğim 9 haftalik 13 haftada gideceğim bakalim
Zeynepberenbatuhan7 Arifcaninannesi tabii mutlaka yazarım. 2 Li test için gittiğimde yeni yeni 12.haftama girmiştim o zaman belli olmamıştı yatın inşallah belli olacak 💝
mmek_2014 Esra_80_ erkek olma ihtimali çok yüksek. Çünkü çevremde aynı şeyleri yiyen aynı şeylerden tiksinen kim varsa hep erkek çıktı bebişleri 😊
Zeynepberenbatuhan7 mmek_2014 bende öyle hissediyorum vallahi annem o gün karnıma falan baktı bence kız dedi heralde karın şeklinden falan anlaşılıyor 😂😂
yesilesinti Zeynepberenbatuhan7 2 oğlumda turşu aşerdim ilk hep ekşi et tavuk tarzı yedim. Şimdi tatlısız duramıyorum ve çiğköfte bıkmadan yediğim tek şey et balıktan tiksindim kızım olucak nasipse
Zeynepberenbatuhan7 yesilesinti benim görümcem de 3 çocuğunda da hep tatlı aşerdi maşallah 3 tane kızı var değişiklik gösteriyor bu aşermeler
Zeynepberenbatuhan7 Arifcaninannesi doktor ilk muayene falan da etmedi direkt beni ikili teste yolladı sonuçlar iyi dedi geçti devlet hep mi böyle yapıyor bilmiyorum
yesilesinti Zeynepberenbatuhan7 evet bence de herkesin bünyesine göre. Rabbim herkesin gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin
Arifcaninannesi Zeynepberenbatuhan7 evet cnm insana bakmıyorlar benim bu geneligimde bulantım pek yok ztn çok şükür bobreklerimde ağrı var şu içemiyorum serum yaz dedim bana döndü ozeldeki doktorun yazsın biz burdan yaşamıyoruz dedi ben şok 😒
Arifcaninannesi Zeynepberenbatuhan7 ben oglumdada rahattım bundada rahatım doktor keseye göre kız dedi ama tlruyamdada hisisyatimda erkek diyor