Seseff CeyhunMelikeMislina ilaç öneriyorum benim 6. Haftada bi başladı 12 haftaya kadar dayandım geçer belki dedim kabus gibiydi konuştukça bile midem bulanıyordu su içsem kusuyordum en sonunda dayanamadım ilaç istedim doktorumdan şuan 25 haftadayım ilacı daha dün bıraktım gebeliğimiz kabusa dönmemeli 😏
Seseff CeyhunMelikeMislina prillam dr ilk bi kaç günlük içişte etkisini göstermeye biliyor sonra ama 2 gün sonra mutlaka gününüz güzel geçer gece yatmadan 2 adet yutuyordum sabah akşam içildiğinde pek bi fayda etmiyor
isimsiz123 Arifcaninannesi benimde kusmam kesildi diğer belirtilerimde yok sizde durum nasıl ? 9+6 ikizlere ama belirtilerim kesildi
Arifcaninannesi isimsiz123 ayy inslah hiç bulanmaz cnm ben sabah erken kalktigimda.cok oluyor bide akşam yemegimde
Duygus97 CeyhunMelikeMislina nefret ettim kusmaktan içim dışıma çıkıyor gerçekten cok zor mide boş olduğu için kendimi zorluyorum 2 gün önce boğazım baya acımıştı ertesi gün geçti bugün tekrar çıkarırken zorladım kendimi boğazım şuan aşırı fena kaç saattir sadece sütle duruyorum su bile yakıyor boğazımı 😞
Deneyces26 7 haftalık olduk şükür. Kusmam yok ama bulantım var ya bazen herşey kusma kokusu gibi geliyor bana😔
melmural @CeyhunMelikeMislina 20.haftadayım 🤰 mide bulantılarım kusmam tam olarak 17.haftada geçti sabahları hala ara ara bulantım oluyor 🤦♀️
Nuran-42 CeyhunMelikeMislina korkmayın bnm de kusmam yüzünden kanamam oldu iki tane progestan yapıldı biraz hastanede yattım geçti ayakta kusmayın hep oturarak kusun
Dilek33 CeyhunMelikeMislina ama kullanımına bağlı canım ben uyumadan önce iki tane birden içiyorum o şekilde iyi