Been e bebekten aldim sarı 69.90 sana yastık çarşaf yorgan kilifi % 100 pamuk bide babamız koyu fenerli feneryumdn aldik oda aynı sayılır

Meliss ben instagram da tasarımcıanne var orda yaptrdım grı beyaz yıldızlı korumalık nevresım takımı carsafı lastıklı yaptrdım 2 yastık kılıf kar yola ölçüsünde göre 225 tl ye tabı bıde normal aldım☺

Meliss isimli takım yaptırdım instagramdan butikhilalim sayfa ismi 150tl 'ye yaptırdım

Bende bu isimli olanlardan istiyorum aslında gırgır detaylı falan cok hoş 😀

Meliss kiz bebekse karaca home da 25 liraya nevresim takimi var. Bakin derim

Beşik koruması falan beceremem ama, nevresimleri ben kendim dikicem. Sık sık değiştirmek gerekicek çünkü. Şimdi moda olan o yıldızlı zigzagli kumaşlar fln var çarşıda.

nilly ya hava o kadar sıcakki dışarı çıkmak bana ölüm gibi geliyor 😂

Kendi dikebilecek olanlar ütüyle yapışan kral prenses tacı ya da harfler var, ya da keçeden harfler baykuş minik hayvanlar fln yapılabilir süsleme için. Bulut şeklinde hilal şeklinde süs yastıklar yapılabilir nevresim kumaşından

Meliss Guzel kaliteli tulumlarinida isimli yaptirdim takım olmus oldu bi bakin isterseniz😊

Ben kendim evde dikiyorum nevresimleri enazından benim emeğim. Sadece bi tane uyku seti gibi bişey alıcam korumalıklo o kadar

eCeCik elinizden geliyorsa ne mutlu tabiki en güzeli ama malesef benim öyle maharetlerim YOk 😀

Meliss bende okulda öğrendim tasarım mezunuyum mecburen öğrendik işte üzülmeyin dikiş dikmeyi bilince sizi terzi sanan çok oluyor 🙄 çokta hoş değil