yusufbebekk447 Birkaç bebekte gördüm netten baktım hastalıklara etkisi varmış .ağrı kesici gibi özellikleri varmış . İnternette 180 TL civarı .erkek bebek takabilir mi komik mi olur kız bebeklerde gördüm çünkü ve uygun fiyata alan var mı ?
Gizemceylan yusufbebekk447 aksine ben çok beğeniyorum ve yakıştırıyorum benim de oğlum olucak inşallah ve almayı düşünüyorum çok faydasını gören var hatta ipi kopartana kadar bende kullanıyordum guatrım var faydası olur diye 💜
tgul yusufbebekk447 Bende almayı düşünüyorum ama internettekilere bir türlü güvenemiyorum. Alanlar nerden aldığı hakkında bilgi verirse bende sevinirim 😊
-hyt yusufbebekk447 gercekten işe yarıyor canım benim kız yiğenimde erkek abiside taktı komik durmuyor asla
morusevenanne tgul ben sevgi_dogaltas sayfasından aldım memnunum canım çok bilgili biri kitaplardan söylüyor hep
Ferda_ -hyt sadece bebeklerde değil yetişkinlerde bile işe yarıyor, kendimde işe yaradığını farkedince emin oldum.
aylinsss yusufbebekk447 araştırın öyle alın bence okudugum birkaç kitapta ve takip etitigm bikaç uzmandan tavsiye etmedigini gördüm bende araştırmadım ayrıntılı ama alacak olsam iyice araştırırım
Burcinisp88 yusufbebekk447 benim arkadasımın erkek bebek doğduğundan beri boynunda. Hiç de komik durmuyor merak etmeyin
pbzm yusufbebekk447 erkek bebeklerede cok yakisiyor bende alacagim kolyenin olmayacagini dusunuyorsaniz bilekligini alabilirsiniz 😊
Ztrkgul Kolik bebeklere de iyi geliyor diye duydum. Ben de alsam mi kararsizim. Arkadasimin oğlu 1 yasinda o aldi dis icin cok da memnun. Alirsam onun aldigi siteden alacağım Toots and moore https://www.totsandmore.com.tr/
Ikrnur Ztrkgul arkadaşın attıgı yerden aldım ve cok araştırdım kızımda 150 TL ye almıştım 2 yıl önce gerek kehribar mış kızımın hep boynunda şimdi oğluma da aldım ama trendyol dan Bi siteden onu hatırlamıyorum
Ztrkgul nisotti üslubunuzu duzeltir misiniz? İnanmiyorsaniz ben oyle şeylere inanmam der gecersiniz. Bu nasil bir üslup
eliff26 yusufbebekk447 Ben iki oğlumda da taktım çok fayda etti dişleri çıkarken hic zorlanmadı her ikiside