Matildaa Kızlar 38 haftalık hamileşym ve sanki balık kokusunda bir akıntı var. Hiç karşılaştınız mı böyle birşeyle. Ben ilk defa karşılaştım 3. Bebeğime hamile olduğum halde
Aysun1983 Matildaa ben gebe değilken yaşamıştım enfeksiyon kapmış olabilirsin son haftaların mutlaka doktoruna danış
Zekiye079 Matildaa 35+2 günlük hamileyim 2 günden beri su gibi akıntım var iç çamaşırım ıslak oluyor afedersiniz hani eşlerimiz boşalınca koku oluyor ya aynı onun gibi kokusu nasıl tarif edeyim bilmiyorum çamaşır suyu gibi sanki
Matildaa Aysun1983 perşembe zamanım var canım zaten salı günü de sezeryanım var valalhi çok zor geçiyor diyorum keşke 38 haftalıkken alsalardı.
Aysun1983 Matildaa benim de sezeryan olacak 2. Olduğu için bende 38’den sonra alınır diye düşünüyordum 39’mu bekliyorlar 🙃
Aysun1983 Matildaa allah sağlıçakla kucağına almayı nasip etsin cnm kalmamış birşey ama son günler de geçmiyor demi
Matildaa Zekiye079 olabilir canım inşalalh geçer sağlıcakla. İki kızım daha var nasıl zor anlatmam yüzdüm kuyruğuna geldim ama bu zamanlar daha zırlar oldu