Gnys Kızlar hamileyken bal yemek bebek için riskliymiş öyle mi? Geç konuşmasınada neden olurmuş bu konuda bilginiz var mı? Yoksa buda mı hurafe ?
Nefesliva Gnys bende yiyorum ilk defa duydum hatta çok sık bogazlarım şişiyor bala karabiber yapıyorum
Mesude26 Gnys bu tür saçmalıklara inanma bence canım herşey allahtan hem bal kadar doğal bişey yok ben her sabah kahvaltıda bal yiyiyorum
Ayseeelif Gnys ben de ilk defa duydum .sadece şeker değerleri yüksek çıkınca yememeyi öneriyor doktor .bana yeme dedı bal reçel pekmez .bir degerim şeker yüklemesinde yüksek çıktı .bundan dolayı
Seher7213 Gnys brnim kadar terryagi bal yiyen olmamistir😅 kiximin masallahi var erken ve cok guzel konusuyor
Esa Öyle şey mi olur canım inanma. Ben yedim bişey olmadı sağlığımız için diyorum tabiki konuşma açısından değil ama şekeri olanlar dikkatli yiyebilir. Tatlı olduğu için bende kilo açısından abartmadan yedim
Gozdealpu Anne için değil de bebek yerse geç konuşur derler de hurafe tabiki. 1 yaş öncesi bal yedirmemek lazım.
Epelinkiran Bende doğal petekli bal alıyorum fabrikasyon yememeye çalışıyorum ama konuşmayla alakasınolcağını sanmıyorum çok saçmaymış