ggzmkrcc Kızlar bugun kontrolüm vardı 34+0 ım bebeğim 2800 grammış önde gidiyor tombik olacak dedi. Ama şekerden olabileceğini 1 hafta tokluk şekerimi ölçüp götürmemi istedi. Acaba doğuma kadar kaç kilo olur 🙄 normal doğum istiyordum korktum açıkcası 🙄
Yoncaeroglu ggzmkrcc yanı bi hafta kadar kilosu onde çokta kilolu değil doğuma kadar bazı bebekler esitliyo bunu benim bebeğim de 10 gün kadar önde ama kilolu diye birşey demedi şeker yuklemeside yapmadım pek sorun olucağını sanmıyorum
Zeynepmom ggzmkrcc 3 kiloyu geçer gibi canım belki sancın erken gelir hayırlısı diyelim doktorun daha iyi bilir
tubatayfun ggzmkrcc dogurursun korkma ben ilk oglumu 4,5 kilo dogurdum ikinci 36 haftalik oglumu 3,900 kilo dogurdum 😊
Yoncaeroglu ggzmkrcc normal doğum yapabilirsin sıkıntın olmazsa benim arkadaşımın 38 haftalık doğdu 4 kilo kadardı suni sancı verdiler felan sağlıklı olsunda kilosunu takma canim
ggzmkrcc Zeynepmom inşallah erken gelir dediğiniz gibi sancım korkuyorum çok kilolu olur da doguramam diye 🙂
Yoncaeroglu ggzmkrcc inşallah doktorum bana haftasına göre kilo takvimi vermişti ordan baktım 35 haftaya uygun kilosu yani bi hafta öndesin erkenden gelir belki tombis gelişimi inde olması geri olmasından daha iyi 😊😊😍
ggzmkrcc Yoncaeroglu temennim 40 haftaya kadar beklemeden sancımın gelmesi sonra tombiş riskli diye sezaryene alan doktoru cok okudum burada 😊 haklısın canım cok sukur geri olmasındn iyidir tabiki
Yoncaeroglu ggzmkrcc bebegin tehlikeye girmediği sürece seni sezeryana alamazlar bunu doktorunla konuş ve diret bazı doktorların kolayına geliyo haklisin ama kararlı olursan sıkıntısız doğumun olur canim
EmineGMSA Canım benim o zamanlar 2300 falandı belki benimki zayıftır ama bilememm olsun sağlıklı ya tombik olsun herşey olur Allah yardımcı olur hiç merak etme 😊
ggzmkrcc EmineGMSA haklısın canım saglıgı onemli tabi de şekerden korkuyorum diyet yapıyordum demekki işe yaramıyo