Eda319 Esraa54 18 deyim bol giydiğim için hamile olduğum hala belli değil 🤣Ama aşagıdan yukarı dogru büyümeue başladı
Merinosunannesii Esraa54 e tabi yemekten sonraki şişkinlik sayma ama Bi zaman sonra alt göbüşle birleşiveriyor yemek yemesende
Esraa54 MaysaBade benimde aynı☺️Happmom instagram sayfasında 16 haftalık biri hamile resmini paylaşmış baya büyük geldi karnı bana gerçi ikinci Hamileliği olanların çabuk belirginleşirmiş
yusufbebekk447 Esraa54 bir anda yukardan beri yuvarlak büyümüyor .yani benim öyle oldu .karnımın alt bölgesi biraz şişti sonradan bütün karnın şişmeye başlıyor .göbek gibi duruyor yani ilk başlarda
ayminaninannesi 15.haftadayım 12 haftadan sonra büyümeye başladı karnım ileriki haftaları düşünemiyorum tombik gibi olucam 😁
Emel38 Gazsada 2 aylıkken çıktı hemen.Şuan 12 haftamız bitmek üzere sabit çıktığı gibi.büyümedi ama 😊
yusufbebekk447 Benim 28 .haftam kıyafet dışından daha yeni belli olmaya başladı .zorlasam bol giysem anlaşılamayabilir 😊
Sahika8989 Esraa54 valla benim ilki cok iri oldugu icin 🤦♀️ buda rahat ediyordur insallah 🤣🤣 yanliz geceleri zorlanmaya basladim