Fndkkrdu Merhaba arkadaşlar 28+6 günlük hamileyim kan uyuşmazlığı için test yaptım negatif çıktı şimdi iğneyi olmam lazım aranızda kan uyuşmazlığı olan varmı nerde ne kadara yaptırdınız acaba ? İstanbul için bilgi alabilirsem çok güzel olur ☺️
Fndkkrdu ezomom hangi devlet Hastanesi’ne gittiniz acaba bende gittim bugün ve çocuk azarlar gibi sebepsiz bir azarlama yaşadım perinatologa yonlendireceklerini ordan randevu alıp uygun görülürse vuruluyormus çok saçma şeyler yaşadım bugün yani 🙄 Doktora ve asistanına ayrıca sinir oldum zaten 🤦
Fndkkrdu kaderbgs normal kadın doğuma randevu alıyoruz peki ekstra birşey yapıyor muyuz benim bugün gittiğim yer doğru düzgün bilgide vermediler ne yapacağımı bilmiyorum sadece azarladilar sanki biseye sonirlenmisler benden çıkarttılar sinirlerini 🤦
ezomom Fndkkrdu kadın doğum hastanesinde yaptırdım farklı bir şikayet için acile gitmiştim orada doktor kan uyuşmazlığı içinde test istedi sonrasında günlük yatış yapıp iğneyi yapıp 10 dk sonra eve gönderdi.
kaderbgs Fndkkrdu Kadın doğuma sora alın.Sizin ve eşinizin kan gruplarını belirten belge mutlaka olsun yanınızda.Eşinizin ki de şart.Doktor hemen kağıt veriyor.Günübirlik yatış yapıyo.İğneyi oluyorsunuz 15 dakka sonra çıkıyosunuz hastaneden.Ben öyle oldum
Fndkkrdu kaderbgs bana niye saçma sapan şeyler yaptılar ya elimde tüm belgeler vardı testin negatif ciktigi eşimin benim kan grubunun olduğu ama hiçbir işlem yapılmadı 🤦 ordan oraya ordan oraya yönlendirdiler en sonunda bende çıktım oradan zaten çok saçma konuştular yok bebeğin ölürse napcan ya durup dururken sen bana bunu nasıl söylersin 🤦🤦
kaderbgs Fndkkrdu ben Trabzon da yaptırdım canım.İsTanbul da nasıl bilemem ama farklı olabilecek bi durum yok heralde ortada.Sonuçta uyuşmazlık iğnesi.2. Gebeliğim ikisinde de yarım saat sürdü benim iğneyi olmam.
Fndkkrdu Narin9 Sordum da vurulmuyor demisti sizin sağlık ocağı vuruyor mu 😲 Benim kanım A negatif eşim 0 pozitif canım
Fndkkrdu kaderbgs ben bir kere vurundum oda kürtaj sonrası olduğu için özelde vurulmuştum. Ay zaten benim hiçbir isim sorunsuz gitmiyor hep bir problemle karşılaşıyorum bir isimde caaat diye olsa sasiricam 😔
Narin9 Fndkkrdu evet bana ilk zaman sordular kan gurubunu uyuşmazlık varsa 28 haftada gelip iğne vurulucaksın demişti hemşire. Bizde uyuşmazlık yok