Miraybostan Mysfelf ben çok tatlı dilli ve şirketten bir çok arkadaşım onu tercih etmişti.Herkes çok memnun doktor hanımdan🙏🏻
cimrym Flower3 Bende Bülent Beye gidiyorum 32. haftadayım. Geçen haftalarda sordum doğum fiyatını. Normal 5.500 TL Sezeryan olursa 6500 dedi
Flower3 cimrym zorunlu sezeryan 6500 mü çok demiş sanki ya central hospital in doğum fiyatı şuan 5500 zorunlu sezeryan , 1000 TL fiyat farklı koymaz bence Bülent bey, 2020 yılında neredeyse central hospital ile aynı gibiydi fiyatları
Chaala89 senell benim ablam da Cengiz bey ile dogurdu. Cengiz bey eski GATAli diye biliyoruz. Ablam cok memnun kalmisti
Asl95 Flower3 Benim doktorumda Bülent bey 😊doğumları central hospital da yaptırdığını söyledi bu perşembe gidicem detayları konuşurum size de bilgi veririm 😊
Flower3 cimrym anladım tşkler bilgi icin central hospital ın normal fiyatları çok daha uygun ondan şaşırdım 2021 yılı icin baya fiyat farkı koymuş sanırım Bülent bey
cimrym Flower3 Rica ederim😌Bir arkadaşım da Central da bir doktora gidiyor. Ona da 5-6 bin diye söylemişler doğum ücretini
Flower3 cimrym central hospitalın normal doğum 4000 bin civarı , zorunlu sezeryan ise 5500 TL güncel fiyatları bu şekilde 🤷♀️
Eliiifff Flower3 merhaba bende Bülent beyle ayni merkezde çalışan nevin hanıma gidiyorum bende bu ay fiyat sordum normal doğum 5500 sezeryan 6500 dedi
Eliiifff Flower3 bende fiyat bilgisi aldığımda şaşırdım :) burada hastane için baya uygun fiyatlar okumuştum ama doktorun ekstra alacağı ücreti hesaba katmadik tabi spinal ve epidural olursa bir tık daha artiyor dedi nevin hem ama net fiyat söylemedi ona
Flower3 Asl95 tamamdır teşekkürler ama öğrendiğim kadarıyla 6500 müş bu yıl icin sezeryan fiyatı 🤨 sadece isteğe bağlı mı zorunlu sezeryan da mı aynı fiyat onu öğreneceğim birde 5500 normal doğum ücreti içinde spinal var mı onuda sorarız. Ona göre karar vereceğim artık 🤷♀️☺️
Asl95 Flower3 malesef fiyatlar yükselmiş İnternetten okuduğum kadarıyla daha uygundu. Ama Bülent bey için değer diyorum. Ondan önce iki kadın doktora gittim içime sinmedi bir türlü. Bülent beye ilk gidişimde tamam dedim bundan sonra doktorum budur.😊 Sizin doğum şekliniz belli oldu mu?
Flower3 Asl95 yok henüz belli değil normal gibi ilerleriz sanırım çatı muanesi vs olana kadar belli olmaz gibi şuan 33 . Haftam 🧚♀️ Sizin?
Asl95 Flower3 benimde şuan belli değil aslında normal gibi görünüyor ama tabi belli olmuyor bebek nasıl gelmeye karar verirse öyle olacak 😊belki bu hafta söyler 35.haftam bitecek
Flower3 Eliiifff bende o kadar fiyat farkı koyduklarını bilmiyordum bence bu yıl oldu bu durum 🤷♀️ Açıkçası central ın doktorlarıda iyi aslında
Eliiifff Flower3 evet oradaki doktorları öneren çok kişi var ..şansımıza böyle oldu demekki bende bir ara değişsem mi dedim fiyat yüzünden ama doğuma az kaldı memnunum doktorumdan diye vazgeçtim