Aysin1 Merhaba arkadaşlar, Montessori yatak için kaliteli, bebek standartlarına uygun ve rahat bir iç yatak arıyorum. Alıp kullandığınız, memnun kaldığınız marka ve modelleri paylaşabilir misiniz? Teşekkürler🤗
AygyulSina Aysin1 montessori yatak bebek icin uygun degil gibi geldi bana yoksa ben mi baska yatak ile karistirdim
Ahsennurrrr Aysin1 ben Montessori yatağı 4 yaşındaki oglusuma aldım içine de Bambunun yaylı ortapedik yatağını aldım saf pamuktan çok rahat cidden çok memnunuz biz
ikibebeliana Aysin1 istikbalden aldık bizde 90*190 ama şuan tam markasını bilmiyorum 🙄 vivense den almıştım internetten acayip petrol kokusu gibi bişey vardı iade ettim iade garantili ve görüp alabileceğiniz yatak tavsiye ederim pandemiden dolayı iade almakta zorlanabilirsiniz
Babyclk Aysin1 Yatağını öneremeyebilirim ama Montesorri yatak aldığın için çok çok mutlu olacaksın emin ol😍 11 aylıktan beri oğlum tek yatıyor.Uyandığında kendisi çıkıp yatağından yanıma geliyor sabahları ☺️ Şuan 19 aylık.
Aysin1 AygyulSina yanımdan ayırıp odasına geçirdiğimde bu yatağı kullanacağım. Yanlış anlamadınız, bildiğiniz yer yatağı tarzında montessori yatak. Yanına gidip emzirme kısmında yanında uzanabilmek adına ve kendi inip çıkabilsin gelişimine katkı olsun diye böyle bir yatak tercih ettim😌
Zeys Aysin1 o kadar iyi bi tercih yaptınız kiii şuan 9 aylık kızımın montessori yatağından yazıyorum emiyor birazdan kalkar giderim kendi yatağıma 😅 iyi ki almışız diyoruz vallahi hem kendi rahat döne döne yatıyor hem birlikte rahatça sığıyoruz..
Aysin1 AygyulSina evet iskeleti yaptırıyorum ama iç yatak konusunda sıkıntı yaşıyorum şu an. Onu bulmam lazım😊
Aysin1 ikibebeliana çocuk yatağı olarak mı almıştınız? Ben de o ebatta alacağım. Mağazaya gidip bakmak lazım evet😞
ikibebeliana Aysin1 çocuk yatağı tek kişilik yatak galiba ikiside aynı ebatta oluyor yaptırdığınız montessori yatağın kenar boyuna göre de yüksekliğini seçebilirsiniz
Aysin1 Zeys işte tam olarak hedeflediğim şey bu👍🏼😍umarım başarabilirim ben de 🙏🏼 çok yakın bir arkadaşım 6 aylıkken odayı bu şekilde ayırdı ve sizin gibi yapıyor. Şu an bebiş 1 yaşında ve kendi kendine yatağından inip ağlamadan annesinin yanına gidiyor geceleri bazen🥰 ayrıca kendi yatağında gündüz uykularını uyuyor, gidip yatıyor, kendi kalkıyor vs. Görünce dedim kesinlikle bundan alıyorum🤗