Çatı muayenesi olmaktan korkan arkadaşlar için yazmak istedim ben korkmuyordum ama doktorum erkek olduğu için biraz çekiniyordum. Asistanları çok yardımcı oldu bana napmam gerektiğini söyleyin ben biraz tedirginim dediğim için çok hassas davrandılar sağolsunlar. 10 saniye sürmüyor çatala oturduktan sonra biraz ileri ittirince baskıyla agrı hissettim ama kısacık sürüyor normale uygun çıktı herşeyimiz bekliyoruz bakalım saglıkla kavusalım 🤗
Çatı muayenesi olanlarda bugün 🙋
matruskaa çatı muayenesini makineyle mi yapıyorlar nasıl yapıyorlar
matruskaa ben çok korkuyorm kasıyorum kendimi napcam bilmyirm 😭
matruskaa içime su serptin valla.benimde doktorum erkek bende ne yapacagım dıye dusunuyordum çok sağol🙏
matruskaa ilki acıdı benim ilk gün zorlandım ama ikinciyi hiç anlamadım canım 34 haftada başladım çatı muayenesi olmaya ilkinde parmak ucu kadar açıklık var dedi adalat ilaç verildi 1 hafta sonraki çatı muayenesinde açıklık yok dedi başka biri yaptı devlet hastanesine gidiyorum birde şimdi Çarşamba gidicem tekrar bakalım ne olacak 🤔
SemihDamlaDalan yok canım iki parmagıyla bakıyor alttan
Pinaryyim canım gercekten korkucak bişey yok saniyelik hafif bi baskı agrı bile değil kasma gevşek bırak kendini hiç bişi olmaz
Milkandhoney bence erkek doktorlar daha nazik konuşarak yaptı bide sakinliyor insan öyle olunca umarım seninkide rahat geçer kuzum
firdevs 38+4üm ilk defa yaptı bakalım daha yapar mı bilmiyorum açıklık çıkmadı ama tetikler diyorlar çatı muayenesi umarım öyledir bi an önce kavuşuruz 😄
matruskaa ben daha önce düşük yaptığımda alttan muayene oldum ama makineyle ondan sordum bende kasarım kendimi 😏
matruskaa 35.haftada yapıldı bana da çok kastım kndimi kırk oldum şimdi bakalım nolcak yarn randevum var.
matruskaa bencede.kadın doktorlar çok egolu oluyor gibime geliyor.inşallah rahat geçer😊
Kesinlikle korkulmamalı.. bende günlerce tedirgin olmuştum çok korkuyordum. Acaba canım çok yanarmış mıydı? Erkek doktorum birde.. utanırım falan. Ama açık açık söyledim korkuyorum acır mı diye. Doktorum o kadar rahatlattıki çok kısa sürecek dedi.. önce ultrason aletini daha sonra iki parmağını soktu toplasanız 1 dk anca sürdü.. acıdı ama arkadaşın dediği gibi kastığım için anlık bir acıydı. Kesinlikle korkulmamalı☺ Hatta doktorum çoğu hastam normal Doğum isteyip bu çatıda avaz avaz bağıran oluyor dedi. Beni sakin görüp normal doğumu çok rahat yapacağımı söyleyip iyice cesaretlendirdi☺☺ Birde ben çatala çıkmadım, sedyede bakıldı muayene olduğum yerde
B8use yani ilişkiye giren herkes bence bu muayeneyide atlatır gibime geliyo saniyelik bi baskı hissediyosunuz sadece acı bile değil 38+4te baktı canım bugün
Deryademirel sedyede daha rahat olmustur bence çatal fikri bile biraz geriyo insanı çünkü😄 Ay ne güzel inşallah kolay dogumlarımız olur banada ne güzel hiç tepki vermedin dedi asistanı ağlayanlar oluyo burda dedi ama o kadar abartılcak bi durum olduğunu düşünmüyorum bünyeye baglıdır illaki ama ilişki yaşayan herkes normal geçirebilir gibi 😊
matruskaa canım şey sorcam çatala çıkılıyo filan deniyoya doğumhaneye mi gidiyosun yoksa doktorun odasında mı oluyo bu
Bende idrar yollari enfeksiyonum icin acile gitmistim 34+2de nst falan derken hadi bide alttan bakalim acilma varmi yokmu diye dediler ben sok hep kendimi 37 veya 38de yapilcak olan cati muayenesine adapte etmistm. O an bi cesaret geldi birden oldugu icin sanirim ciktim catala ebeye de ilk muayenem oldugunu beni yonlendirmesini soyledim fazla yukari cikmisim ebe dediki asagiya gel o ara iki parmagini soktu kastim hemen kendimi yanma oldu dediki ben sabit duruyorum sen gel yavas yavas ben indim o ara bitti dedi sasirdim acima vs hicbisey hissetmedim yani korktugum gibi degilms ilk girerken kasiyorsunuz ister istemez ama sonra gevserseniz hicbisey olmuyo ayrintili yazmak istedim okuyam arkadaslarada moral olsun diye ❤