Minikbiranneee @Gulsen4224 bildin kuzum😍hakkında kim ne derse boşver sadece tahmin seninki benim tuttu ☺️Rabbimin izniyle Osman Aybars’ımız geliyor☺️🤎
Gulsen4224 Minikbiranneee ayy canım çok sağolasın bana destek motive oldun 🥰gerçekten çok sevindim rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin ismi de çok güzel uymuş annesi 💙😇
MiasMom Minikbiranneee bende tam bugün 16 hafta oldum Perşembe doktorum var bana da söyler mi cinsiyet acaba yaa☺️ sağlıkla kucağınıza alın inşallah ☺️🤲 peki her kontrolde baktığı ultrasonla mı bakıp söylüyor yoksa renkli ultrasona falan mı koyuyorlar?
Tugcekkkkk Gulsen4224 ya seni bu devlet artık bir kadın doğum uzmanı olarak atamalı😊harcanıyorsun burada. Bir sonraki ultrason sonucumu direkt sana yollayacagım doktorla muhatap olmaya gerek yok😂😂😂
Barbi Gulsen4224 inşallah bana dediğinde tutar 😂 heryerde görüyorum senin adını 25nde kontrolüm var heyecanla bekliyorum inşallah bilmişsindir
Prensannesii38 Gulsen4224 bende merakla bekliyorum canım kız demıstn 18 hafta olduk hala netlestıremedıler kıza benzıo dıyolar ama hala net bse demediler ayrıntılıda haber edıcem artık 😊
zynpcknn Minikbiranneee valla bende öyle 14.haftamda hastanede birtane yedim baktım önümde bir sürü kişi var muane olmak için bekledim 3 kişi kalmıştı önümde gittim çikolata yedim üzerine birazcıkta öksürdüm bebiş kendini hemen belli ettirdi ☺️
MslmKbr Minikbiranneee maşallh inşallh sağlıkla kucağınıza alırsınız antepte mi oturuyorsunuz hatem e gidiyorsunuz galiba nasıl bir hastane doktorunuz nasıl muayene ücreti ne kadar acaba
Rmznumut https://www.jup1.com/image/acIr Gülşen bu bir pipi olabilir mi ucu görünüyor gibi kordona benzemiyor sanki erkek bebek olabilir mi
2bebekbirana Minikbiranneee Hayirli olsun Rabbim sağlıkla kucağına versin inşallah. Belirtileriniz nelerdi acaba ?
Minikbiranneee 2bebekbirana benim bir kızım var kızıma göre daha ağır geçti istifra ağrı herşey vardı turşu ve kıymadan tiksindim ama deli gibi acı yiyesm vardı ekşi de yedm salata suyu falan ama acı kaşıklayasım vardı resmen