Gulsumhalil Çok hızlı gecen bi hamilelik geçiriyorum ikinci gebelikten bilmiyorum ama çok hızlı geçti 9 ay 🤗 çok merak ediyorum bebeğimi sağsalim gelsin 🥰 sizin durumlar nasıl herşey hazırdır bizim herşeyimiz hazır temizlik de yaptık bebişimizi bekliyoruz
SevilAtabey Gulsumhalil her şey hazır çok şükür bir tek prensesimizin gelmesi kaldı 💕 son 3 ama hiç ipucu vermiyor bizimki 🙈😂
Busraveminisi1 Gulsumhalil bizde de son 37 Allah nasip ederse haftasonu temizlik çanta hazırlama bitti herşey hazır bekliyoruz😍
HamzaMoms Gulsumhalil gıııızzzz seninde mi hala gelmedi🙈🙈 19 bizimde tık yok 😂 herşey hazır beklemedeyiz
Gulsumhalil SevilAtabey son 3mü 😬 aaay hayırlısıyla la kucagına al inşallah bizlerede cok dua et 🤲🏻😘😍
Gulsumhalil Busraveminisi1 zaman cok hizli geciyo Canim çok agırlaşmadan hazırla ben yeni bitirdim İnan zor oldu
SevilAtabey Gulsumhalil Gulsumhalil amin inşallah 💕 hepimiz sağlıklı sıhhatli alalım kucağımıza meleklerimizi 😌🐥
Gulsumhalil Busraveminisi1 sen benden önce hazırlık yapmış bitmiş maşallah ben daha yeni bitirdim 🙈 çok rahat bi hamilelik geçiyorum sanki daha doğmayacak gibi geliyo
SevilAtabey CnsuSert gelmedi ya her seferinde bir ümitle gidiyorum lavaboya normal akıntı hep 😂 ve sancı falanda yok nazlı bizim kız bekletecek galiba 🙈🐥
Busraveminisi1 Gulsumhalil annem kızkardeşim sağolsun 🥰🙏🏻Doktorum 36. Haftana kadar her işini bitir nolur nolmaz dediği için elimizi çabuk tuttuk 4 günde kıyafetleri yıkandı ütülendi yerleşti temizlik yapıldı hastane çantamız hazırlandı panikle 😅benimde rahat geçiyor şükür
CnsuSert SevilAtabey Bizim bu sabah geldi şuan da normal akıntı var bakalım cuma tekrar kontrolüm var dua edin 🤲🏻 benim dualarım hepinize 🤲🏻😊
Gulsumhalil Ilknur74 son ay daha bi zor kuzum valla benim çok rahat geçti ama bu hafta baya zorlanmaya başladım
Gulsumhalil CnsuSert Allahım yardımcın olsun canım inşallah 🤲🏻 Hiç korkma çok güzel duygu kucagına alınca bütün acın bitiyo