Yasminklnc Herkese merhaba 34 haftanın içindeyim 2 gündür sol kasığıma birden birşey saplanır gibi oluyor canım çok acıyor bebeğimde bu aralar hareket ederken canımı çok acıtıyor lütfen yardımcı olur musunuz şimdiden teşekkürler herkese
Aselmina20 Yasminklnc oncelikle diger postunu gordum herkez herseyi biliyor olabilir. Ben boyle bisey yasadim mi hatirlamiyorum belki bebek o bolgeye baski yapiyordur yada ne bilim tirnaklari batiriyor olabilir
Npyn09 Yasminklnc yalancı sancı olabilir enfeksiyon olabilir. Bebek hareketlerinde canınız acıması normal artık büyüyor:)
Mrn47 Yasminklnc canım ben şuan 36 dayım, 32 den beri bende de aynı şeyler oluyor bazen aniden hareket edince sanki bıçak saplanıyor, doktora söyledim enfeksiyon çıkmadı, ama bebek büyüdüğü için ve doğuma hazırlandığı için dedi
MihricanA Yasminklnc 34+5′im ultrasona göre 36 haftayim inan bende ayni durumdayim kramp giriyor sanki inanılmaz rahatsiz ediyor. Hareket edince rahmimin aşağısı acıyor kanala yerlesiyor diye düşünüyorum bende