Elfynsmr 38+3 ten selamlar kızlar. Şimdiden tutuyorsa totem yapayım son 11 gün beklemedeyim sıfır belirti. Sizde durumlar nasıl ya 😁
Ugurbocegi9876 Elfynsmr son 1 hafta gelmiyor ama sabırsızlandım iyice burda suyum geldiii hastaneye gidiyorum diye post açmak istiyorum ama bilemiyorum nasıl olcek
Elfynsmr Ugurbocegi9876 ay bende ya böyle doğuruyorum diye burda müjde vermek istiyorum artık konuşuyorum yavrum diyorum hadi artık bekletme ama yok cevaben bi tekme sadece 😁
Dgull Hiç umrunuzda değil demi riskli gebelik geçiren hamileler, acaba 25 haftayı görebilecekmiyim diyenler. Doğuramayan olmadı hiç ama erken doğuran çok hemde istemediği halde lütfen biraz hassasiyet 🙏 Allah kolay doğumlar nasip etsin
Elfynsmr Dgull umrumda arkadaşım. Çünkü bende bu haftalara yüreğim ağzımda geldim. Duyar kasmaya gerek yok nerede riskli gebelik geçiren zorda kalan varsa aylardır kendimle beraber onlara da dua ederim. Burada kimse kimseyi yargılamasın. Eğlenceli muhabbet etmek için geliyoruz buraya bilgi almanın yanı sıra. Rabbim bütün hamilelere evlatlarını kucağına sağlıkla almayı nasip etsin. İsteyeb herkese de nasip etsin hiç kimsenin garantisi yok..