Aklıniz ve imkaniniz varsa gitmeyin o hastaneye rezalet mezbaha gecen hafta dogumum orda oldu 8 cm acilmam olmasina ragmen onlarin hatasi yuzunden cocugumu kaybediyordum zorunlu sezeryana aldilar ameliyattan ciktim uyandigimda ameliyat kapisinin onundeydim bekletiyorlardi neden bekletildigimi sordugumda yatak olmadigini yatak ayarlamaya calstiklarini soylediler 1 saatten fazla beklettiler narkozlu narkozlu kagit imzalatmaya çalıştılar esimi istiyorum arayin gelsin diye yalvardim resmen aramadilar ve aileme adam akilli bir bilgi vermemisler oyalamalar yalan soylemeler cocugumu sordugum halde cvp vermediler odaya gittikten sonra cocugumu getrdiler annemlerden kiyafet alip giydirmemislerdi bile bir havluya sarmışlardı imzayi esimddn almalari gerekiyorken benden almislsr ve ben hatirlamiyorum bile ne imzaladigimi taburcu olurken sordugumda ise benimle tartistilar gunluk rutin kontroller berbat dikisim çok kotu baska hastaneye gidip muane olucam gitmeyin soylenildigi gibi iyi degil bana dogumda doktor olucagini söylediler ama yoktu suyumu patlatan stajerdi amelyta doktor geldi oncesinde yoktu normal dogumken resmen beni perisan ettiler