mercimeginanne Ebru2403 bence kimsenin fikri yok cnm ama az bişeyden bişey olacağını sanmıyorum dikkat et bundan sonra yada bi doktoruna danış
Ebru2403 Ebru2403 öyle zaten deterja kaçması gibi değil markette yumasiticlari koklarken dudagima deydi şöyle koluma sildim ama yine acaba ağzıma katliamıdır yalamisimmidir diye aklıma takıldı
zeytinilelimon Ebru2403 bir önceki postunuzuda okudum. 1 damladan bile bir şey olmaz. İçiniz rahat olsun. Acaba bir şey olmuş mudur diye kendinizi sıkmayın. Bol bol su için içinizi ferah tutun. Böyle ufak şeylere takılmayın.
Ebru2403 mercimeginanne öyle deterja kaçması gibi değil zaten markette yumoslari koklarken dudagima deydi kolumla sildim ama acaba yaladimmi ki diye aklıma takıldı yalasam vs bisey olurmu ki dedim
zeytinilelimon Ebru2403 eğer ağzınıza gelseydi tadından fark ederdiniz. Diyelim ki fark etmediniz. Yine bir şey olmaz. Yalamakla hiç bir şey olmaz.
zeytinilelimon Ebru2403 evet anlıyorum sizi ama hamileliğinizin tadını çıkarın. Böyle şeylere takılıp kendinizide bebeğinizide üzmeyin☺️