prm1994 Kışın doğacak bir Bebek için kaçar tane kıyafey gerekiyor? Tecrübeli annelerden Öneri bekliyorum 🤗
Rotinda17 prm1994 şimdi şöyle düşün benimde seninki gibi şubatta olucak doğum herhangi bir sıkıntı çıkmazsa Mayıs gibi havalar ısınacağı için ozamana bebek 3-4 aylık olcak kendimce fikrim 10 tane zıbın( kollu -kolsuz) 10 tane atlet çorap (sayısı artırılabilir) 4-5 takım tulum 4-5 takım elbise bu şekilde omdan sonra büyüyolar zaten büyüdükçe bedenine göre kıyafet alıcam ben ☺
bburcu prm1994 kızım 1 aylık günde 3-4 kere üst değiştiriyorum bazen daha fazla 🙄 bide kurumuyor kolay kolay bende uzun kısa 20 civarı zıbın var. Bir sürü takım aldım hepsini kullanıyorum hastane çıkışı 1 tane alsan yeter alt üst takım daha çok kullanılıyor
Ub-1993 prm1994 canım ben; 2 tane 10 lu hast.çıkışı,5 tane 5 li,3 tulum,10 badi,5 zıbın,20 çorap,1 hırka,3 yelek,2 kalın pattaniye,3 ince pattaniye,5 müslin aldım.
prm1994 -rabiamahmut2021 bakacağım teşekkür ederim ☺️hastane çıkışlarından almıştım bir önceki geldiğinde ama zıbınlar için bakmak lazım
aylinsss bburcu zıbın dediginiz bu içe giydirdikleri kısa askılı uzun kollu alttan çıtçıtlı olanlar mı inanın ben zıbın tulum nedir kafam bir milyon badi diyorlar birde o ne acaba 😭😭😭
morusevenanne aylinsss zıbın; alttan çıtçıtlı olan uzun kollu kısa kollu askılı her çeşidi var. Hem fiyatı uygun beyaz renk olanları e bebekte filan 7 tl ydi
Gizemshn aylinsss zibin alttan çıtçıtlı olan değil uzun ve kısa kollu ust gibi bady : uzun ve kısa kollu alttan çıtçıtlı badi
Zeyyno_ aylinsss Zıbın aynn içe giydirilen çıtçıtlı olan aynı zamanda bady de diolar çıtçıtlı bady tulumda tek parça önü çıtçıtlı ayaklı olanlar
urazaslan prm1994 bende burda bekliyim🙋🏻♀️ 5 atlet, 3 tane 5 li hastane çıkışı, 4 tane altlı üstlü takım, 2 tulum,10 adet çorap, 2 adet kısa kollu zıbın, 1 adet uzun kollu zıbın aldm. Ama yeterlimi hiç bilmiyorum.
prm1994 0-3 aylık olanlar hemen küçülüyor diyorlar ama doğru mu bilmiyorum BİM’e gelen zıbınlardan almıştım ama gözüme çok küçük göründüler sonradan
aylinsss prm1994 bu ikisini bende bilmiyorum birde tulumu çok karıştırıyorum ayaklı olan var ayaksız olan var onlar aynı şey galiba ve tulum galiba. 🤷♀️
Rotinda17 prm1994 amin Hepimizn ☺ 5 tane 0-3 geri kalan hep 3-6 ve 6-9 bedenleri bazen oynayabiliyo yada olmayabiliyo
prm1994 Rotinda17 büyük gelmesi gibi bir problem olur mu sizce 3-6 alsam? Yani bebeği çok rahatsız eder mi
Rotinda17 prm1994 yani tam olarak kaç kg doğcağını bilmiyorum ama İlk 3 ay çok hızlı büyüyolar İki oğlumdada 0-3 ayları sadece 3 hafta giydirebildim 3-6 ve 6-9 geçtim dediğim gibi bebeğin gelişiminede bağlı ama bildiğim kadarıyla 0-3 ler ilk 1 ay kadar giydiriliyo hatta belki daha az
Burcinisp88 prm1994 ben 1 tane hastane çıkısı aldım. Diğer kıyafetleri yeni doğan almadım 0-3 veya 1-3 aldım. Çabuk büyüyor elde kalıyorlar sonra😀 tulum sadece 1 tane aldım. 8-9 adet alt üst takım aldım. 5 er tane uzun ve kısa çıtçıtlı body aldım. Bide ayaksız aldığım için hepsini çorap aldım 😀
Nasippp Rotinda17 lc nin 1-3 leri nasıl olur çok küçük olmaz değil mi? Bide ilk 3 ay da tulum mu alt üst takım. Mı giydirdiniz
Nasippp Eczmery123 yok üst ve alt eşofman pijama gibi oluyor ya corapsiz çoraplı olanları da vardır ama bence çorapsız uzun süreli giyer
Rotinda17 Nasippp lcw nin kalıpları birebir cuk diye oturuyo doğduklarından beri oradan alıyorum Eğer bebeğiniz tombikse 1 -2 beden büyük alın malum çabuk büyüyolar İlk üç ayda da her ikisnide kullandım ikiside kış bebeği olduğu için dışarı çıkarken kalın tulumlar evde ikili takımları kullandım Olurda Özel bir gününüz olur davet misafirlik filan alt üst takım alın ( gerçi virüs sebebiyle pek dışarı çıkılmıyo ama ) yinede naçizane fikrim