2bebekbirana Yakamoz1325 6+4 oldum. Bir oğlum var 2yi kız hissediyorum. Açıkçası oğlumda cinsiyetini bu kadar merak etmiyordum. Bunda nedense sabırsızım.
ikincikezanne_ Yakamoz1325 bir oğlum var 4 yaşında şimdi 20 haftalık hamileyim 17 haftada doktor kesin erkek dedi İkinci oğlum olacak yalan yok gönlümüzden kız geçiyordu ama nasip sağlıklı olsun da 2 erkek annesi olmaya her türlü razıyım 😍
Hanife_ikranuR Yakamoz1325 ben 14+4 günlük oldum vala çok merak ediyorum cinsiyetini ve bunda anladım asermenin nasil bisi olduğunu 😊
Neslihan66 Yakamoz1325 Yakamoz1325 2 yaşında bi oğlum var oğlumda hamileliğim rahattı bulantım yoktu ama bu hamileliğimde bulantım çok fazla 🙁o yüzden. Birsey hissedemiyorum
Yakamoz1325 Erkek anneleri size bişey sorucam rüyanızda hiç altın gördünüz mu altın erkek miş ondan sordum
aselsura123 Yakamoz1325 altın dedikodu derler ama 😊ben rüyamda hep altın görüyorum özellikle çeyrek tam altın oğlum olacak nasip olursa 😇 alakası var mı acaba 😊
Elifsevviinn Yakamoz1325 altın dedikodu demek. Birinin arkanızdan dedikodu yapması demek. Hamileyken rüyasında altın görüpte kızı olan çok .
WmonallissA 6 yaşında bir kızım var şimdide 5 aylık olmak üzereyiz, oğluşumuzu bekliyoruz hayırsıyla 🙏🏻🧿❤️