sumeyye60 Bugün 24+1 ve kontrolde oğlum 977 gram çıktı. Doktor her şeyin normal olduğunu söyledi ama yarın 75 gram glikoz yüklemesi yapmamızı istedi. Bebeği bu haftada bu kadar gram çıkıp da şekeri olmayan var mı acaba? Tedirgin oldum inşallah yoktur 🙏
Yagmur_C sumeyye60 benim oğlum da normalden biraz kilolu ben de aynı şekilde endişelenmiştim doktora sordum o da önemli olan kilo değil göbek çevresi genişliğidir şeker için dedi. 2 hafta sonra da yükleme yaptırdım benim şekerim yok sizin haftanızda 880 gramdı benimki
Bursa97 sumeyye60 benim 25 haftalıkken 1 kilodan fazlaydı oğlumm bende şeker yüklemesi yaptırdım ama şekerim cikmadi şükür canım
halitefe sumeyye60 canım bebek kilosu şeker belirtisi oluyor ama kesin değil zaten şeker kontrolü haftan gelmiş yani benim o haftada 790 gramdı ve şeker yüklemesinde şekerim çıktı yani bu sadece belirti değil o sebeple yaptır kontrol amaçlı
ssnnmmm 25+1de 714grdı ama gebelik şekerim çıktı bebeğin kilolu olması ihtimali arttırsada tek gösterge değil
sumeyye60 Anladım çok teşekkür ederim. Demek bebek haftasıyla uyumlu olsa bile şeker olabiliyormuş. Bunu da öğrenmiş oldum.