Gulsen4224 Ayskem https://imgyukle.com/ bu linke tıklayın. Resim yükle yazan yere tıklayın, yüklemek istediğiniz resmi seçin ve yükleyin.Ardından önünüze iki seçenek çıkacak “Resim link” ve “Resim url adresi” ikisinden birini kopyalayıp buraya yapıştırın.🌸
happypregnant29 Gulsen4224 bende bir türlü olmuyor ya yüklemek için resim seçin diyor seçiyorum sonra ekran bomboş
Gulsen4224 Ayskem olmuş olmaZmı🥰 sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim cnm inşallah rabbim gönlüne göre versin 🤲🏻🥰
34_21_23 Ayskem maşallah ☺️ Usg 5+2 ölçmüş galiba Allah sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin ❤️
Gulsen4224 Ayskem rica ederim tatlım ama senin bebeğin minicik daha 🥰büyüsün tekrar Bakalım olur mu🙈🌸
Gulsen4224 Ayskem kesinlikle hissediyorsundıur cnm bende oğlumda hep hissettim doğru çıktı kızımdada hissettim kızım olacak 🥰🙈😂ilerde tekrar görüşelim seninle erkek olma ihtimalli bebeğin 😂🥰🙈
Ayskem Gulsen4224 ayy inşallah bakalım görüşelim tabi şuan 6+3 deyim cuma günü kalp atışı duymaya gidicez cinsiyeti de kesin burda paylaşırım 😍