Senayyalcin Merhabaaaa kızlar Anadolu yakasında oturuyorum renkli ultrason çeken düzgünce ilgilenen fiyatı da düzgün bir yer arıyorum yaptıranlar öneri yaparsa çok sevinirim devlet hastanelerinde sıra yok maalesef😬?
Yaagmurr Senayyalcin kartal avicenna umut hastanesinde 360 tl ye yaptırdım doktor baya da ilgiliydi 30 40 dk sürdü araştırın isterseniz
Busra3 Senayyalcin Yüzyıl hastanesinde bir doktor vardı erkek değişik nir ismi vardı. perinatoloji uzmanı. Çok memnun kalmıştım ben 45 dk boyunca detaylıca bakmıştı çok önerilen bir doktor ben de araştırarak gitmiştim. Fiyat olarak da birçok hastaneden daha iyi. Tavsiye ederim doktor duruyorsa.
Morvi Senayyalcin 400 tl - Üsküdar da Panason var ve çok iyi işinde adam. Eğer fazla dersen klasik rutin muayene yapan bir yer var Ümraniye’de. Opr.dr. Sema Etiz Sayharman ve muayene ücreti 200₺ idi.
Morvi Senayyalcin hastane değil canım, muayenehanesinde bakiyo ve gerekli şeyleri kontrol ediyo sadece. Sana rapor vs vermiyor. Panoson ise cd ye varana kadar veriyo sana. Doktorun ismini google a yazarsan direkt iletişim bilgileri çıkacaktır.
Aylndmrll 1 30 saat anlattı 3 kere herşeyini kontrol etti ve baya rapor verdi renkli resimlerinde telefondan atıyorlar
Morvi Senayyalcin bu arada söylediğim doktor Sema hn Acıbadem de calisiyo normalde. Araştır iyi bir doktor.
Senayyalcin Morvi aradım ama sanırım Panoson Görüntüleme Merkezini hafta sonu olduğu için açmadılar fiyat soracaktım bir de Bülent beyi baya övmüşler o tanı merkezinde Pazartesi yine arayacağım😋😋😋
Morvi Senayyalcin evet evet işinde çok iyi gerçekten. Mesafeli biri ama işini cooook güzel yapıyo canım 👍👍