Rmznumut Erkek bebek anneleri lütfen cevap yazarmısınız kalp atışının hızı cinsiyetle alakası varmış doğru mudur acaba? Kalp atış hızınız kaç erkek anneleri? 🙈
halitefe Rmznumut hiç alakası yok canım 167 idi kalp atışı her defasında erkek çocuğum inanmayın böyle şeylere
Rmznumut halitefe 140 ve üzeri olursa kız altı olursa erkek diyorlar demekki yanlış nub ve kese kız çıkıyor
Binnazzz12 Rmznumut alakası yok benim bebeğimin de kız olması gerekiyordu ama erkek doktor dedi kalp atışına göre kız derler dedi ama öyle bişey yokmuş dedi
gamzelim2234 @Rmznumut hep 160-170 arası atıyor bir keresinde hemşire korkutmuştu hatta bu çocuğun bir sorunumu var kalbi bukadar hızlı atıyor diye 🙄
Mart2021annesi Rmznumut saglık ocagına gttıgımde ebe bıldı bebek erkek mi dedı erkek bebeklerde kalp atıs gözü 140 altında olurmus alakası var yanı
Nesrinalm Mart2021annesi bende erkek bebeğe hamileyim fakat benim en son kontrolde 160 dı. İstisnalar olabiliyor demek ki
Mercimekmom Rmznumut ama ayakların buz gibiyse erkek sıcaksa kız diye duymuştum galiba cinsiyet merak ediyorsunuz 😂