Emineyzc50 Merhaba geçen hastaneye gittim kese var bebek yok dediler alalım dediler bugün beta ölçturdum 10.000 çıktı bebeği sonradan görebilir miyim başına gelen var mı
Emineyzc50 minnakmina şuan 50 günlük falan ilk gosterdigimde 45 gunluktu tahminlerime göre tedavi ile olduğu için tam gününü bilmiyom
Elbet-birgun-kavusacagiz Emineyzc50 suan kac haftaliksiniz peki Son adet tarihiniz nedir henuz erken olabilir
Emineyzc50 Elbet-birgun-kavusacagiz şuan en fazla 7 haftalık tedavi ile olduğu için tam gününü bilmiyorum ama tahminime göre 6 7 haftalık
Elbet-birgun-kavusacagiz Emineyzc50 tupbebek asilama falanmi acaba tedavi dediginiz. Erken olabilir gec dollenmede olmus olabilir baska doktora gorunun
Emineyzc50 Elbet-birgun-kavusacagiz tüp bebek değil polikistik over var çatlatma ignesiyle oldu ama ne Zaman hamile kaldım bilmiyorum
Emineyzc50 Elbet-birgun-kavusacagiz son adetimden sonra ilaç kullandım çatlatma iğnesi oldum adetimden 20 gün sonra oldum iğneyi
Elbet-birgun-kavusacagiz Emineyzc50 doktor keseyi gorduyse haftasinida soylemistir yada ultrason kagidinda yazar haftasi ordan bakabilirsin. GA bu yazinin karsisinda yazar haftasi
Emineyzc50 Elbet-birgun-kavusacagiz 10 hafta diyor ama imkansız tedavi görüyordum çünkü sürekli hastaneye gidiyordum kontrole olsa doktor söylerdi benim tahminime göre en fazla 7 haftalık
Elbet-birgun-kavusacagiz Emineyzc50 siz baska bi doktora daha gorunun 7 haftadada gormeniz lazimdi gec dollenme olmadiysa.