Flzztpdg Merhaba hamisler 13+1 haftalık gebeyim ilk defa yazyrm babe isimli çatlak kremi kremini kullanan memnun kalan varmıı veya başka kullanıp memnun kaldığınız krem😍😍😍😊
Buseniz Flzztpdg ben hamilelik boyunca badem yağı ile karın bacak kalça kısımlarıma hep masaj yaparak uyguladım faydasını gördüm çatlağım çok olmadı benim banada doktorum önermişti
Meryemak Flzztpdg ilk aylarda bio oil kullandım uzun bir süredirde zeytinyağı kullanıyorum henüz çatlağım yok 31 haftalığım
Buketar Lierac kullanıyorum biraz pahalı ama çok memnunum şu ana kadar çatlak oluşmadı ama belki de genetik de olabilir canım
Flzztpdg Buketar evet lierac pahalı 2nci gebeliğim ilkinde olmamıştı genetikse bundada olmaz insallah
Meryemak YazCilegi ayy inşallah çatlamayız benim karnım çok büyüdü bide ama çok şükür henüz bi çizik Bile yok
Buketar Deletedmom83 😅 canım biraz pahalı almışsın aslında internetten alsan daha uygun olabilirdi ama yine de pahalı tabi.. ben de 120tlye falan almıştım galiba ama yanlış hatırlıyor olabilirim