Zeynep0606 HULYA0693 ilk dsgil kuzum oyuzden tedirgin oluyorum 3. Benim bu gebeligim 2 oglum var onlarda sanki daha erken hisseytim gibi geliyor
Nasippp FeminaBet ya bana da verdi doktor imom balık yağı ve aynı gün decavitim bitmişti onuda yazdırdım demedi ki ikisini aynı gün içme DİE bende birisini sabah öğlen gibi imomu akşam içiyorum ay bir gün içip bir gün içmesem mi bende 😓 ayrıyeten Progestan magnezyum kan ilacı d3 coraspirin ve iğne de kullanıyorum hiç bişey demedi bana 🥺
Zeynep0606 Nasippp cnm saydiklarinin hepsini bende kullaniyorum sadece immom aliyorsan decaviti kesmek gerekiyormus bundan sonra ya imom al yada decavit
Nasippp Zeynep0606 komple mi keseyim 1 gün içip 1 gün içmesem mi sen decaviti kesecek misin ay sinir oldum bu doktora ya niye demedi böyle bişey var madem bizde onlara güvendiğimizden araştırmadık hiç
Deletedmom79 Benim doktorum kesmedi kesmedi kızlar imom içmiyorum ben ama başka bir balık yağı OpemaDK2 diye adı onunla beraber decavit ve ferrum kullanıyorum
Minigim20 Deletedmom79 benim ki de kesmedi hem OMEGA 3 içiyorum hem de decavit kullanıyorum bizde mi bı sorun var acaba aklıma takıldı şuan
FeminaBet aysutemiz Tabiki.. Sadece omegayı eğer o hafta balık tüketiyorsam 1 gün durup 1 gün içiyorum Fakat yemiyorsam her gün içiyorum decavitle birlikte
FeminaBet Zeynep0606 o zaman onu değilde mesela benim kullandığım hem balık hem havyar yağını verseymiş Başka vitaminsiz bir ilaç yani.. Neyse tabi biz doktorlardan iyi bilemeyiz ama hepsi farklı görüldüğü üzre
Minigim20 FeminaBet ben ikisini bir kullanıyorum doktora bunu danismali miyim sizce burda okuyunca kafama takıldı
Deletedmom79 Minigim20 ben burda görünce sordum doktoruma hayır kesmeden devam et hepsine ihtiyacın var demek herşeyi kendine alıyor dedi
Eylul58 Peki kızlar doktor bana balik yağı falan yazmadı sadece D vitamini, kan ilacı, magnezyum, illa doktorum mu yazmalı yoksa onun dışında kullanmamızda sıkıntı varmi?
Nuray23 Zeynep0606 bugun bana imom yazdi doktorum. Ama icmeye ceseratim yok😬 tadindan korkuyorum ilac icememe fobim var.. Bunun haricinde demir ve d vitaminim var. Tiroitim oldugu icin birde onun ilaci var. Imom tadi nasil balik yagi dyince midem bi almadi sanki😂 oy oyy
Zeynep0606 Nuray23 kokusu ve tadi hic yok rahatlikla icin bende ssizin gibi ilac konusunda hassasim ama icebildim sizde icersiniz😊