Yagmur_C Melossmamy tam aradığım başlık 🥰 27+1 im bugün. Bebiş her dakika olmasa da günde 3 kez falan uyanıp kendini hissettiriyor şükür 🙏🏼 Arada hafif kasık ağrılarım var bi de geçmeyen burun tıkanıklığı :( en son 23+2 de gittim doktora 35 cm 780 gramdı şu an kaç civarıdır çok merak ediyorum sizin kaç?
Burcinisp88 Melossmamy ben en son 24. Haftamda gitmiştim. Boy kilo hatırlamıyorum. Çok da takılmıyorum. Doktor normal diyo tamam diyorum. Benim kız hareketli genelde. İlk kızımda öyle idi. Sadece 2 gündür kasılmalarım var. Yatıyorum genelde.
Selinbam Melossmamy selam 24+5 iz cuma gnü boyu 33 kilosu 875 di 2 hafta ilerden gidiyo dedi🤔mesaneme oturması dışında şükür iyiyiz
Aslgnzr Yagmur_C 27 de muayene oldum 1100 gr 1300 gr arası bekliyorduk 950 çıktı ama ben iki haftada bir muayene oluyorum son iki hafta çok stres üzüntü yaptım ve süt içmeyi kestim ondan oldu sanırım kilo şimdi haftda 4 gün kırmızı et tüketmeye çalışıyorum
Sndselc Burcinisp88 ya bişey sorcam bebmde dün akşamdan beri karnımda ağrı var ve inanılmaz midem bulaniyor ve ağrım beni çok rahatsız ediyor sizinle şuan aynıyız sizdede varmı acabA
Melossmamy Ben de şuan 26+3 haftalık gebeyim 25+6 da gittim doktora kilosu 850 gramdı boy 30 cm dedi normal dedi ama araştırmalara göre boyu biraz kısa mı diye düşünmeden edemiyorum
Nur3271 Melossmamy ben de 25+5de gittim 803 gram 30.5 cm doktor normal dedi ama sanki yazılanlardan banada öyle geldi.
Burcinisp88 Sndselc benimde karnımda cok baskı var. Ayakta durmakta sıkıntı çekiyorum. Doktorum yatınca geçiyorsa sıkıntı yok bol bol yat dedi. Mesaj attım. Mide bulantısı 3 gündür var. Özellikle geceleri. Haftaya gideceğim kontrole ekstra bi durum olmaz ise. Bakalım
Sndselc Burcinisp88 bnde şuan seninle aynıyım ve hem karnım ağrıyor hem midem bulanıyor anlam veremedim
Sndselc Burcinisp88 bnde şuan seninle aynıyım ve hem karnım ağrıyor hem midem bulanıyor anlam veremedim
Aysen1 Tam 27 haftalık olunca gittim doktora kilosu 1080 boyu uzun olacak dedi ama ne kadar oldugunu unuttum 🙈🤭
AhsenFatma Ben de 29 haftalığım.ama bugün kontrolde 31 haftaya uyumlu çıktı. Günümü karıştırdım sanırım ben hep önden gidiyor. Kilo 1480 dedi
Nurmollayksl Ya ben 30da kontrole gidicem de, şu an 28 haftalığım ama sanki göbeğim birden şişti ağırlaştım. Sizede öyle oldu mu çok merak ediyorum? Normal bişi mi yani? Soda falan içiyorum hani belki gaz gibi ağırlıktır falan diye ama hiç yani 🙈😄