slnurn Herkese hayırlı günler. Allah izin verirse yarın bebeğimizin kalp atışlarını dinlemeye gideceğiz. Herhangi bir sorunla karşılaşmamak için bir Ayetel Kürsi okuyabilir misiniz ? Allah hepinizden razı olsun Allah bizleri evlat duygusundan mahrum bırakmasın 🤲 Sizlerinde bir duası varsa yazın hepimiz birbirimize dua edelim 🌸☺️
babyberry slnurn inşallah bir sorunla karşılaşmaz sağ Salim kavuşursunuz🙏🏼 Ben de yarın kese için gideceğim sabahtan beri zaman hiç geçmiyor ve o kadar tedirginim ki. İnşallah hepimiz mutlu ayrılırız hastane odalarından🙏🏼🙏🏼
Mavi21 slnurn bende 1 ay sonra cinsiyet icin gidicem yuce rabbim tumumuzun evlatlarini bagislasin sag salim kucagimiza almayi nasib etsin olmayanlarada hayirli evlat nasib etsin insallah 🤲🌹
Haticeyy slnurn okudum. Insallah sag salim kucaniza alirsiniz bebisinizi🤲 benimde son 19 gun kaldi insallah kolay bi sekilde dogururum dualarinizi eksik etmeyin 🤰🐣
Bahser61 Okudum, Allah kabul etsin inşallah. Benim de uygulamaya göre bir haftam var doğuma. Hayırlı, güzel bir doğum için dua istiyorum bütün doğum yakacaklar için 🤲🤲🤲
slnurn Bahser61 Allah razı olsun 🤲 Ayy ne güzel bitmiş sizin. Allah sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin 😍
slnurn Haticeyy Allah razı olsun arkadaşım İnşAllah sağ sağlim kucağına alırsın bebeğini 😍 Allah yardımcın olsun doğum yaparken ne dua edersen kabul olurmuş dualarını sırala 😂
Ydgrshn slnurn bugun duanin gucune bir kez daha inandim 2 gundur kanamam oluyordu yasaktan heryer kapaliydi bugun bende bebegimin iyi oldugunu ogrendim kipir kipir di cok sukur Allhima binlerce kez sukur.Allahim sana da o guzel duyguyu yastsin hic bir anneyi evladiyla sinamasin🙏💕
slnurn Ydgrshn ayy Allah razı olsun arkadaşım. Geçen hafta gitmiştim bende kesenin dışında kanama alanı vardı ama herhangi bir kanamam yoktu. Bir haftadır yatıyorum inşAllah yarın sağ sağlim kalp atışlarını duyarım. Hamilelik çok güzelmiş ama daha çok endişe vericiymiş 😍 Allah bebeklerimizi bize bağışlasın
Ydgrshn slnurn evet canim her kontrole giderken acaba yasiyomu bi sıkıntı var mi kalbim cikcak gbi oluyor annelik boyle bisey 😍🙏💕🌸🌺